Køkkenkategorier


Er du klar til at forny dit køkken? Drag fordel af vores inspiration til køkkenmøbler! Hvad enten du leder efter køkkenmøbelsæt eller blot et par enkelte køkkenprodukter, så har vi noget til alle. Men hvilke køkkenmøbler passer bedst til dig? Tag et kig på vores idéer til køkkenmøbler. Vores køkkenudstyr og pyntegenstande vil virkelig forskønne dit køkken! Lad os komme i gang, og gør dit drømmekøkken til virkelighed.Køkkenkollektioner


Er du klar til at skabe et køkken, der er lige så stilfuldt, som det er funktionelt? Se vores køkkenkollektioner, som du virkelig vil elske! Start med et blikfang i form af en fed køkkenvask, og byg rundt om den med køkkenredskaber og køkkenudstyr. Hvis du er kreativt anlagt, kan du også bygge dit eget køkkenbord. Du kan endda genbruge materialer for et miljøvenligt præg. Tilføj et personligt præg med sjove køkkenprodukter i form af farverige viskestykker eller salt- og pebersæt.

Underskabe til køkken


Diverse køkkenting


Byg dit eget bord


Genanvendte materialer


Tips og idéer til køkkenindretning


Med den rette inspiration til køkkenmøbler kan du få en fantastisk køkkenoplevelse! Her er de gode nyheder: Vi har skønne køkkenidéer og fede tips. Se f.eks. vores købsguides til køkkenmøbler. Du vil nemt finde ud af, hvordan du køber det rigtige køkkenbord, stole eller bænke. Tag et kig på vores udvalg af interiørdesignstile – de guider dig i indretningsprocessen.

Interiørstile

Hvilke forskellige interiørstile findes der, og hvordan hjælper de dig med at udtrykke din unikke personlighed? Se vores liste over interiørdesignstile.

Opdag allekeyboard_arrow_right

Gode tips til valg af det perfekte spisebordssæt

Vi har alle en travl livsstil, og det er ikke altid nemt at finde tid til at mødes.

Opdag allekeyboard_arrow_right

Sådan vælger du et spisebord

Dit spisebord er hjertet i spisestuen eller køkkenalrummet, så du skal være meget omhyggelig, når du udskifter dit gamle spisebord eller køber et for første gang.

Opdag allekeyboard_arrow_right

Vejledning til køb af spisebænke - tips til at finde den ideelle bænk

Ønsker du at skabe den perfekte spiseplads, som du kan nyde med familie og venner? Det er ikke let at finde den ideelle siddeløsning.

Opdag allekeyboard_arrow_right

Guide til køb af barstole - nyttige tips

I de seneste år har vi set køkkenbaren få et comeback.

Opdag allekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for at se vores kunder skabe smukke områder med vores produkter, og at de deler dem med #sharemevidaXL. Vores kunders kreativitet er yderst inspirerende, hvad enten det drejer sig om havedesign eller hyggelige interiører inde i hjemmet. Du kan også være en del af vores fællesskab og dele dine egne vidaXL-inspirerede design. Lad os fejre vores passion for smukke og komfortable boligområder og inspirere hinanden til at skabe endnu mere fantastiske design!

Opdag alle