Soveværelseskategorier


Soveværelset er der, hvor alle drømme bliver til virkelighed! Se vores store udvalg af soveværelsesmøbler til dit afslapningsområde. Men hvilke møbler hører typisk til i et soveværelse? Soveværelsesmøbler inkluderer hyggelige senge, flotte kommoder og elegante sengeborde. Disse soveværelsesmøbler er nødvendige for at skabe et rum, der både er trendy og funktionelt. Leder du efter mere end bare idéer til soveværelsesmøbler? Så se nærmere på vores bløde sengetøj, luftige puder, behagelige tæpper er opbevaringselementer, du er nødt til at have i soveværelset.Soveværelseskollektioner


Opgradér dit rum med soveværelsesmøbler, der får dig til at sove i stil. Det er så nemt, da der er så mange soveværelsesmøbler at vælge imellem. Du kan skabe den perfekte oase med vores soveværelseskollektioner, hvad enten det er med svævende sengeborde eller andre hyggelige soveværelsesmøbler. Skab lys på værelset med sengelamper, og tilføj et elegant præg med soveværelsesspejle. Derudover har vi smukke pyntegenstande samt praktiske elementer til natbordet.

Væghængte sengeborde


Bordlamper og natbordsprodukter

210.00 DKK

Inkl. moms


Spejle til soveværelse


Stemning

316.00 DKK

Inkl. moms


Tips og idéer til soveværelsesindretning


Har du brug for idéer til soveværelsesindretningen? Det er intet problem! Vi hjælper dig på rette vej med vores købsguides til senge samt en kollektion af interiørstile, som kan sætte gang i din kreative side. Der er en stil, der passer til enhver smag, hvad enten det er moderne, minimalistisk eller industriel stil. Se vores fede tips og idéer til, hvordan du indretter dit soveværelse, så det virkelig afspejle din stil. Gør dig klar til at transformere dit soveværelse til en sand oase!

Sådan udsmykker du dit hjem med farver

Et stænk af farve tiltrækker øjet, ændrer stemningen og fremhæver visse detaljer i ethvert rum.

Læs merekeyboard_arrow_right

Interiør stilarter

Gennemse vores Styles-side for inspiration!

Læs merekeyboard_arrow_right

Sådan vælger du en seng - den ultimative sengekøbsguide

At vælge den rigtige seng er afgørende, hvis du ikke vil have søvnløse nætter. Da du tilbringer en tredjedel af dit liv i sengen, skal du sørge for gode soveforhold.

Læs merekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for at se vores kunder skabe smukke områder med vores produkter, og at de deler dem med #sharemevidaXL. Vores kunders kreativitet er yderst inspirerende, hvad enten det drejer sig om havedesign eller hyggelige interiører inde i hjemmet. Du kan også være en del af vores fællesskab og dele dine egne vidaXL-inspirerede design. Lad os fejre vores passion for smukke og komfortable boligområder og inspirere hinanden til at skabe endnu mere fantastiske design!

Opdag alle