24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Hjem & have  (285)
Indretning  (285)
Vinduesafskærmning  (285)
Gardiner  (285)

Gardiner

Viser 1-48 af 285

Få privatliv med gardiner

Gardiner er uundværlige i stuen og soveværelset. Når du slapper af i stuen med lyset tændt om aftenen, kan du måske ses af forbipasserende. Med et skønt, nyt sæt gardiner kan du nemt skabe det nødvendige privatliv. Derudover skaber gardiner en varm atmosfære i rummet og virker lyddæmpende. Du finder et fantastisk udvalg af gardiner i forskellige farver, former og størrelser her hos vidaXL.

Dekorative gardiner og mørklægningsgardiner

Der er mange forskellige grunde til at lede efter et nyt sæt gardiner. De skaber privatliv, er dekorative, de dæmper lyd og holder lyset ude. I din stue vil de tre første grunde nok være det vigtigste, da du måske ikke nødvendigvis vil skærme for lys i dette rum. Hvide gardiner giver din stue et vidunderligt rent og frisk udseende, men du kan også vælge en stærk farve, der passer til resten af dit interiør. Mørklægningsgardiner er særligt velegnede til soveværelset. Disse gardiner er designet til at blokere helt for sollyset, hvilket gør det nemt at få lidt ekstra søvn i sommermånederne.

Forskellige ophængningssystemer

Før du vælger dine nye gardiner, skal du bestemme, om du foretrækker en gardinskinne eller en gardinstang. Nogle gardiner er plisseret og har kroge, så de kun kan placeres på skinner. Andre varianter har en række store ringe eller huller og skal placeres på en stang. Gardinskinner er fastgjort i loftet, mens gardinstænger er fastgjort på væggen med beslag.

Gardiner i den rigtige størrelse

Hvis dine nye gardiner er for lange eller for brede, kan du nemt tilpasse dem selv. Du finder utallige instruktionsvideoer på nettet. Hvis du har en gardinskinne, skal du vælge det rigtige spor og antal kroge. En omhyggelig opmåling er meget vigtigt!

Se mere