24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (953)
Sofaer  (953)

Sofaer

Viser 1-48 af 953
  • ...

Komfortable sofaer hos vidaXL

En stue uden en sofa er som en hotdog uden en pølse .... Helt uacceptabel! Sofaen bliver omdrejningspunktet for rummet og binder alle de øvrige møbler i rummet sammen. Tilføj nogle fantastiske, nye stole og et smukt tæppe. Før du ved af det, er du færdig! Hvis du leder efter en behagelig sofa, er du kommet til det helt rette sted. Du finder flere højkvalitets-hjørnesofaer, sofasæt, fantastiske sovesofaer og skønne 2-personers-, 3-personers eller 4-personers sofaer, alt sammen her hos vidaXL.

At vælge den rigtige sofa

At vælge en ny sofa er ofte ret udfordrende, fordi der er så mange muligheder at vælge imellem. Tænk for det første over sofaens form. Du kan vælge en to- eller trepersoners sofa, men en hjørnesofa er også meget populær for tiden. Med en hjørnesofa er det ikke strengt nødvendigt at stille en stol ved siden af, da sofaen allerede har mange siddepladser. Desuden er sofaer lavet i et stort udvalg af materialer.

 

Det, du vælger, afhænger af personlige præferencer. En lædersofa kan se meget luksuriøs ud, men for nogle mennesker kan den føles kold. Endelig skal du tage hensyn til målene på din sofa. Vælg en god plads i stuen, og mål omhyggeligt, hvor meget plads, der er. Vi ønsker dig held og lykke, men vi er sikre på, at du vil træffe den rigtige beslutning!

Vælg det rigtige boligtilbehør

Nu, da du har valgt en sofa, er det er tid til at dekorere. Det kan lyde mærkeligt, men et par puder eller en dekorativ plaid kan gøre din sofa endnu smukkere. En sofa i en neutral farve kan opfriskes med et par farverige puder med eller uden tryk. En varm plaid over armlænet ser skøn ud, men er også god at have, når det er koldt om aftenen. Hav det sjovt med at finde tilbehør her hos vidaXL!

 

Leder du efter andre produkter? Tag et kig på kategorierne herunder:

Se mere