Indendørsrum

Ønsker du at forny nogle rum i hjemmet? Så er du kommet til det rette sted for interiøridéer hos vidaXL!


Populære indendørsprodukter:
Udendørsrum

Udendørsrum er en forlængelse af dit hjem, og de er både praktiske og flotte at se på.


Populære udendørsprodukter:

1,050.00 DKK

Inkl. moms

+ 6 valg
597.00 DKK

Inkl. moms

115,8 DKK /m²
De seneste inspirerende og informative artikler

Man skal nogle gange søge for at finde.Mere inspiration


 

Fra vores butik til dit hjem - Vær med i #sharemevidaxl-galleriet!

Bliv inspireret med vidaXL!

Vil du gerne designe dit drømmehjem? Du har ikke kun brug for en lang række produkter at vælge imellem, du har også brug for noget inspiration til hjemmet. Vi har skabt dette utroligt nyttige inspirationsområde for at guide dig igennem de mest velkendte stilarter og smukke tendenser lige nu. Betragt vores blog som et eksempel. Hvert blogindlæg byder på værdifuld indretningsinspiration, dekorationstips og møbleringsløsninger.

Desuden har vi udviklet nogle detaljerede indkøbsguider til musthave produkter, som kan hjælpe dig med at træffe en købsbeslutning. Vi tilbyder dig muligheden for at designe ét rum ad gangen, så du kan få mere inspiration til hjemmet og haven, og så indretningen bliver lettere for dig. Dette vil hjælpe dig med kun at fokusere på at beslutte dig for indretningen og møblerne i ét specifikt rum, så du får et hjem, der er i perfekt overensstemmelse med dine behov.


#sharemevidaXL: Vores produkter, dine design

Sandheden er, at vi henter inspiration fra rigtige hjem og de mennesker, der integrerer vores møbleringsløsninger og indretningstips i deres bolig. Så vores kunder er de virkelige helte, der inspirerer os. Vi sætter pris på, at de deler deres boligindretning med os, og vi ser det som en stor kilde til inspiration til hjemmet og haven.

Som et resultat heraf har vi skabt et sted, hvor alle boligindretninger og tendenser i 2022 mødes, og hvor det er vores kunder i søgelyset. Bliv inspireret af vores kunders kreationer ved at besøge vores #sharemevidaxl side, der er dedikeret til at fejre dig og dine kreative design. Her finder du et stort udvalg af vores produkter, der er anvendt i rigtige hjem. Du vil også være i stand til at se, hvordan de kan passe ind i din indretning, hvilket vil give dig en bred forståelse af, hvordan du indretter dit ideelle hjem. Vil du også være med? Tjek vilkårene her!


Tilmeld dig de inspirerende nyhedsbreve

Vidste du, at den bedste boligindretningsinspiration starter med en lejlighedsvis e-mail? Vi introducerer derfor vores inspirerende nyhedsbreve! For at komme i gang skal du bare tilmelde dig, og så sender vi dig vores utroligt nyttige nyhedsbreve. Fra hjem- og haveinspiration til indretningsidéer, til store samlinger af fede ting hvert hus skal have – vores nyhedsbreve har det hele.

Du vil være den første til at høre om nye blogindlæg, spændende tendenser og opdateringer om populære designstile. Dybest set alt hvad du behøver som bolig inspiration til dit hus og have styling og møbler projekter. Abonner på vores inspirerende nyhedsbreve og tilmeld dig vidaXL-fællesskabet!