Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser

Sæsondekorationer

Viser 1-48 af 336

Køb ind til denne julesæson hos vidaXL

Hos vidaXL er vi stolte af at være et sted, hvor du overkommeligt kan shoppe alt dit julepynt. Med vores brede sortiment af dekorative produkter er vi sikre på, at du finder noget, der passer til dig. Uanset om du går efter det minimalistiske udseende, eller om du vil give den fuld gas med pynten, så har vi masser af fantastiske muligheder. Så lad os give julen lidt ekstra krydderi og bringe noget julemagi ind i vores hjem!

Førstehåndsindtrykket starter udenfor 

At pynte ydersiden af ​​dit hjem kan være lige så vigtigt som det indvendige. Skab et fantastisk førstehåndsindtryk med et magisk landskab fyldt med udendørs belysning og pynt. Fremvis din personlige dekorationsstil ved at vælge mellem alt fra vores blinkende lys til terrassepynt. Sørg for, at dit hjem skaber en varm følelse hos dine gæster, allerede når de ankommer.

Underholdning med stil i lækkert interiør

Giv enhver højtid en hyggelig atmosfære! Indendørs dekorationer skaber en hyggelig og hjertevarmende følelse i hele dit hjem, og de minder os om denne specielle tid på året. Lad ikke hverdagene glide sammen med resten af året, men gør lidt ekstra ud af det med minder rundt omkring i hjemmet.

One-stop julebutik!

I løbet af julen er vi en one-stop julebutik. Du vil være en sand festarrangør med at fra indendørs- & udendørspynt, festartikler og kostumer. Uanset hvilken stil du har derhjemme, så har vi pynt, som bare venter på at blive hængt op hjemme hos dig! Glædelig shopping!

Se mere