vidaXL har mere end 10 års erfaring med e-commerce hen over landegrænser og tilbyder dig muligheden for at øge dit salg hurtigt og nemt. Tilmeld dig i dag til vores Affiliate program, og oplev fordelene ved vores aftaler!

Vi hjælper dig med at vokse og tiltrække nye kunder med vores bedste aftaler. Du får adgang til vores produktsortiment, kuponer og andet marketingmateriale. Din account manager vil være i kontakt med dig, og sammen laver I unikke tilbud, der tilpasses dine behov.

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Vi har samarbejdet med vidaXL som affiliate partner i næsten tre år nu, og de har altid været en af vores bedste partnere. vidaXL er altid åbne over for at afprøve nye idéer, så vi kan blive ved med at få mest muligt ud af vores samarbejde"

– Florine van de Werff, Vouchercloud

 

 
 

1. Tilmelding:

Tilmeld dig vores Affiliate program, og vidaXL vil kigge din ansøgning igennem i de efterfølgende dage.

 

2. Tilmeld dig landeprogrammer:

Vælg programmer for de lande, du ønsker at sælge i.

 

3. Vælg dine tilbud: 

Vælg dine tilbud, og brug vores marketingmateriale på dit website.

 

4. Generer konverteringer:

Hvis et klik på dit website fører til et salg i vores webshop, vil du modtage kommission, vi anvender last click-registrering.

 

5. Stig i trin!

Jo flere konverteringer du genererer, jo højere bliver dit kommissionstrin! Vi tilbyder tre forskellige trin: bronze, sølv og guld

 

6. Tjen penge:

Din kommission vil blive udbetalt en gang om måneden, så snart du har tjent 25 €

 

Restriktioner:

Bemærk, at vi tjekker, om dit website opfylder vores kriterier, da vi har visse restriktioner for vores vidaXL Affiliate program. For eksempel forbyder vi klikstimulerende software. Derudover er racistisk, pornografisk, voldeligt, hadefuldt og kriminelt indhold ikke tilladt i vores Affiliate program. Se Restriktioner for en komplet liste for at sikre dig, at dit website lever op til vores standard.

 
 

Opnå fordelene ved vores tilbud, og tiltræk nye kunder, eller lav dine egne tilbud sammen med din account manager. Tjen penge med vores dynamiske kommissionstrin på en nem måde! Skil dig ud fra mængden med vidaXL's Affiliate program!