24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Udendørs opbevaringskasser

Viser 1-48 af 91

Find dine udendørs opbevaringskasser online hos vidaXL

Udendørs opbevaringskasser er den ideelle måde at opbevare dine havehynder på (eller andre ting, selvfølgelig). Om vinteren er det bedst at flytte dine havemøbler indenfor eller bruge et møbelovertræk. Og hvis du ikke har plads til et stort haveskur, er en opbevaringskasser den ideelle løsning til at holde dine hynder i tiptop form til forår og sommer. Disse haveopbevaringskasser giver dig plads nok til at opbevare alle dine hynder eller haveredskaber. Ved at skabe masser af opbevaringsmuligheder i din have kan du sikre dig, at din have altid ser ryddelig ud. Fjern alt børnenes legetøj, hynder og andre ting, så får du din have til at se pæn og ryddelig ud på ingen tid. vidaXL har et bredt udvalg af havemøbler. De udendørs opbevaringskasser kan fås i forskellige farver, materialer og størrelser. Leder du efter mere opbevaringsplads? Så er der altid mulighed for at købe mere end én kasse.

Leder du efter en udendørs opbevaringskasse?

Hos vidaXL har du masser af kasser at vælge imellem. Udover attraktive opbevaringskasser i polyrattan til dine havehynder kan du gå efter en kasse af massivt akacietræ, hvilket giver din have et naturligt look. Alle kasser er vejrbestandige og har vandtæt foring. Opbevaringskasser kan også bruges indendørs. Har du valgt et materiale? Så skal du bare finde den rigtige hyndeboks til dine hynder og haveudstyr.

Sikker opbevaring i en udendørs opbevaringskasse

Udendørs opbevaringskasser er ideelle til at opbevare alt det, du har brug for i haven om sommeren. Om vinteren anbefaler vi at opbevare dine havehynder indendørs for at forhindre, at de udsættes for fugt og kondens. Se, hvor mange hynder, du har brug for at opbevare, og vælg en hyndeboks, der er stor nok til dem alle!

Leder du efter andre produkter? Tag et kig på kategorien herunder:

Se mere