Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser
Møbler  (201)

Ottomaner & puffer

Viser 1-48 af 201

En puf til et hjem i enhver indretningsstil | vidaXL.dk

Mangler du en flot puf til dit hjem? Hos os finder du den helt perfekte type, som med garanti vil passe til din bolig. Hvad enten du har en boligindretning, der hælder mest til den moderne, den minimalistiske, den romantiske, den industrielle eller den rustikke stil, så finder du puffer hos vidaXL, som vil forskønne din stue, dit soveværelse eller andre lokaler.

Puffernes faconer varier også. Hvis du ønsker en firkantet udgave, kan du finde den her. Men hvis du er mere til det runde design eller et kubeformet design, så er der også her et bredt udvalg at vælge imellem.

Forskellige puffer i forskellige materialer

Hvad siger du til en håndstrikket eller håndvævet puf af bomuld eller jute? Eller hvad med en luksuriøs en af slagsen i ægte gedeskind? Denne type vil være fantastisk til hjem i den landlige stil, men også i romantiske boligindretninger.

Produktet fås ligeledes i mange forskellige farver såsom rød, sort, grå, grøn og pink. Hvis du er mere til det sjove, muntre og finurlige, så kan du også finde et udvalg af mønstrede puffer, som virkelig vil føje et stilfuldt præg til dit hjem.

Et møbel med mange forskellige brugsanvendelser

Du kan bruge en puf til mange forskellige ting. Har du blot brug for en ekstra pyntegenstand i stuen eller i et hjørne i soveværelset, som bare skal forskønne omgivelserne, så vil dette møbel være perfekt.

Du kan dog også bruge den som en ekstra siddeplads, når du har mange gæster på besøg, men du er løbet tør for stole. Ligeledes kan du bruge den som en fodskammel henne ved sofaen eller lænestolen i stuen, så du nemt kan smække fødderne op og slappe af, når du er kommet hjem fra en lang og hård dag på arbejdet.

Se mere