Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER

Vinreoler

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
UPS - det produkt, du leder efter, er ikke på lager. Du kan finde lignende produkter her.

Vinreoler til ægte ønofile

Hvis du er vinelsker eller vinkender, er en vinreol i hjemmet uundværlig. Opbevar og fremvis dine mest værdsatte flasker i stuen, eller hav et par vinreoler stående i kælderen eller i garagen, hvor flaskerne forbliver kølige. Vinreoler er ideelle til vinopbevaring, da flaskerne opbevares vandret, så proppen holdes fugtig og vinen holder sig god i mange år. vidaXL har flere forskellige vinreoler i forskellige størrelser. Den mindste har plads til 8 flasker, og den største kan indeholde 108 flasker.

Vinreoler i alle former og størrelser

Der er nærmest uendeligt mange valgmuligheder, når det kommer til vinreoler og vinholdere. Du kan vælge kun at opbevare en del af din samling, men store reoler med plads til over 100 flasker er også til rådighed. Når det kommer til materiale, har en flot vinreol i træ et mere klassisk udseende, mens metal-vinholdere er et godt valg til et moderne interiør. Disse metal-vinholdere kan have et slankt design eller mere snørklede former.

Det bedste sted til en vinreol

Det optimale miljø til vinopbevaring er et tørt rum med en konstant temperatur. Hvis du placerer din vinreol i køkkenet eller stuen, hvor folk har tendens til at forkæle sig selv, er en god flaske af din yndlingsvin altid inden for rækkevidde. En anden mulighed for vinopbevaring er garagen eller kælderen. Disse rum er mørke og kølige, hvilket er perfekt til dine værdifulde vine. Bare sørg for, at vinen får den ideelle serveringstemperatur, inden du åbner flasken.

Tid igen:
Aktuel bud:
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr
Velkommen tilbage! Mens du var væk, opdaterede vi vores priser. Undskyld!