Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser
Møbler  (67)

Vinreoler

Viser 1-48 af 67

Vinreoler til ægte ønofile

Hvis du er vinelsker eller vinkender, er en vinreol i hjemmet uundværlig. Opbevar og fremvis dine mest værdsatte flasker i stuen, eller hav et par vinreoler stående i kælderen eller i garagen, hvor flaskerne forbliver kølige. Vinreoler er ideelle til vinopbevaring, da flaskerne opbevares vandret, så proppen holdes fugtig og vinen holder sig god i mange år. vidaXL har flere forskellige vinreoler i forskellige størrelser. Den mindste har plads til 8 flasker, og den største kan indeholde 108 flasker.

Vinreoler i alle former og størrelser

Der er nærmest uendeligt mange valgmuligheder, når det kommer til vinreoler og vinholdere. Du kan vælge kun at opbevare en del af din samling, men store reoler med plads til over 100 flasker er også til rådighed. Når det kommer til materiale, har en flot vinreol i træ et mere klassisk udseende, mens metal-vinholdere er et godt valg til et moderne interiør. Disse metal-vinholdere kan have et slankt design eller mere snørklede former.

Det bedste sted til en vinreol

Det optimale miljø til vinopbevaring er et tørt rum med en konstant temperatur. Hvis du placerer din vinreol i køkkenet eller stuen, hvor folk har tendens til at forkæle sig selv, er en god flaske af din yndlingsvin altid inden for rækkevidde. En anden mulighed for vinopbevaring er garagen eller kælderen. Disse rum er mørke og kølige, hvilket er perfekt til dine værdifulde vine. Bare sørg for, at vinen får den ideelle serveringstemperatur, inden du åbner flasken.

Se mere