Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER

Havemøbler

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
Vis mere
UPS - det produkt, du leder efter, er ikke på lager. Du kan finde lignende produkter her.

Stort udvalg af havemøbler

Hvis du leder efter behagelige havemøbler i alle former og størrelser, er du kommet til det rette sted her hos vidaXL. Du kan finde næsten alt; fra komplette møbelsæt til liggestole, campingborde og separate havestole. Vores havemøbler kan fås i mange forskellige størrelser, fordi haver kan være både store og små. Vi har alle vores kunder i tankerne!

Luksuriøse loungesæt

At sidde godt er lige så vigtigt i dit udendørsområde, som det er indenfor. Derfor fører vi et stort antal luksuriøse loungesæt. Disse sæt er lavet af materialer af høj kvalitet som rattan, flet, polyrattan, træ og aluminium, hvilket gør dem holdbare, så du kan have glæde af dem i mange år fremover. De fleste af loungesættene er modulære og er bygget af separate dele, som du kan sætte sammen på forskellige måder. Så hvis du har lyst til at forandre havens indretning, kan du nemt prøve en ny opstilling.

Store havemøbelsæt

De fleste havemøbelsæt har plads til to, fire eller højest seks personer. Det er måske ikke nok, hvis du elsker at tilbringe tid udenfor med en stor gruppe venner eller hele familien. Hos vidaXL kan du finde udendørs spisebordssæt til 10 eller 12 personer, så der er plads til alle! Det samme gælder for vores luksuriøse rattansofasæt, som har op til 14 siddepladser.

Beskyt dine havemøbler med et overtræk

For at holde dine havemøbler i god stand i lang tid anbefales det at beskytte dem fra regn, sne og frost med et overtræk. Disse overtræk kan fås i mange forskellige størrelser, så du kan være sikker på at finde et, der passer til dit havemøbelsæt.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

vidaXL respekterer dit privatliv
*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr