24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Havemøbler

Viser 1-48 af 2434
  • ...

Køb dine havemøbler online hos vidaXL

vidaXL er kendt for deres store udvalg af produkter til hjem og have, herunder havemøbler. Udover flere kendte og mindre kendte mærker, kan du også finde en masse produkter fra vidaXL's eget brand. Gennem årene er vores havemøbler forbedrede og gjort endnu mere behageligt, og vi har tilføjet endnu flere muligheder og funktioner. Hos vidaXL kan du virkelig finde alt: Komplette loungesæt, haveborde (med eller uden stole), liggestolehavebænkeudendørs opbevaringskasse og havestole. Og fordi ikke alle har så meget plads til rådighed, har vi også skabt en masse variation i disse produkter. Til altaner og mindre haver kan du få et bistrosæt eller et tidløst møbelsæt i træ, og i en stor have ville vores loungesæt eller spisebordssæt se fantastisk ud. Vi tænker på alle vores kunder!  

Trendy havemøbler i forskellige størrelser

Har dine havemøbler efterhånden en del år på bagen? Så er du måske på udkig efter noget nyt. Ligesom med dit interiør er der nye tendenser for udemøbler hvert år. Hvis du vil købe havemøbler, er der et par ting, du skal overveje. Det føles måske som et overflødigt tip, men størrelsen og målene på et skønt loungesæt nævnes ikke uden grund. Vi elsker mottoet "Drøm stort", men hvis det ikke passe til din lille have, er du bedre stillet med et smukt rattansæt med to stole eller et fint bistrosæt, der er perfekt til en romantisk middag for to. Når du køber online, er det endnu vigtigere at kigge omhyggeligt på produktets specifikationer, så du ikke spilder dine penge og tid. Hos vidaXL kan du nemt bestille havemøbler: Vi tilbyder gratis levering og returnering!  

Se vores havemøbler på udsalg

Det kan være en stor udgift at købe et nyt havemøbelsæt. Af den grund kan du finde forskellige havemøbler til salg hos vidaXL. Vi synes, at alle skal kunne have glæde af en behagelig stol i deres egen have. Der er ikke noget bedre end at slappe af i dit eget loungesæt på den første varme forårsdag eller på en varm eftermiddag i sommersolen, vel?  

Designhavemøbler til en skarp pris

Det er også en god idé at gå efter en bestemt stil i dit udendørsrum. Kan du lide landligt og romantisk eller moderne og elegant? Vi har en masser af lækre designhavemøbler i vores sortiment, f.eks. store loungesæt. Disse sæt er lavet af materialer af høj kvalitet som rattan, flet, polyrattan, træ eller aluminium. Dem kan du have glæde af i mange år! Mange loungesæt består af separate dele, så hvis du vil ændre tingene lidt, kan du vælge en ny opstilling og give hele haven et nyt look.

 

Vil du se mere? Tag et kig på kategorierne herunder:

Se mere