24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (466)

Havestole

Viser 1-48 af 466
  • ...

Prisbillige havestole til optimal udendørs afslapning

At skabe din egen lille stykke af Paradis i din have eller på din balkon er faktisk meget let med vidaXL's udvalg af komfortable, prisbillige havestole. Hvis en farverig have er din lidenskab, kan du fylde dit Paradis med smukke planter, buske, træer og en fint trimmet græsplæne. Er du ikke så vild med havearbejde? Så hvorfor ikke vælge kunstgræs! Men lad os vende tilbage til havemøbler - havestole giver dig lige så mange muligheder som dine indendørs møbler. Du kan vælge et komplet havemøbelsæt, havebænkeudendørs sofaer eller solsengeeller du kan købe dine havestole og et havebord separat. Det har aldrig været lettere at sætte dit personlige præg på din haveindretning. Hvorfor ikke kombinere et metalbord med rattanhavestole for at få et spændende udtryk? Uanset om du leder efter et komplet havemøbelsæt eller separate borde og stole, så har vidaXL det hele i forskellige farver og materialer.  

Havestole i forskellige materialer

Det materiale, du vælger, bestemmer den stemning, som dine havestole skaber. Vil du vælge træ, plast, aluminium eller rattan? Hvert materiale har sine egne fordele og ulemper. Den vigtigste ting er at bestemme, hvad der ser bedst ud i din have eller på din balkon. Træhavestole skaber et naturligt look, men kræver mere vedligeholdelse end f.eks. (poly)rattan eller plaststole. Aluminium og rattan har fordelen ved at være meget lette materialer. Hvis du har brug for stolene et andet sted, er de lette at flytte. Der er altid muligheden for at vælge dine stole og et bord separat. Dette kan føre til kreative kombinationer. Hvorfor ikke kombinere et robust betonbord med aluminium eller endda træstole? Ved at kombinere møbler kan du skabe et flot blikfang i din have.  

Sammenfoldelige havestole

En sammenfoldelig havestol giver dig det bedste fra begge verdener: Du kan sidde ret op ved bordet, når du spiser, eller læne dig tilbage med lukkede øjne i et hurtigt øjeblik af zen eller give din mave lidt plads efter et godt måltid. Mange af vores liggestole kan ogsp foldes helt sammen, hvilket er godt, hvis du skal på picknick, campingtur, eller når du bare har brug for mere plads. De er også nemme at finde frem, hvis der pludselig kommer gæster  En anden fordel er naturligvis, at de kan opbevares uden at optage for megen plads.  

Loungestol i din have

Vil du slappe af alene? Hvorfor så ikke vælge en loungestol til din have. Placér stolen et hyggeligt sted, så er du klar til afslapning! Ud over havestole, er vidaXL også stedet at finde loungesæt, havemøbler og liggestole. Alt, hvad du har brug for til at gøre din have til en oase af afslapning.

 

Leder du efter andre produkter? Tag et kig på kategorierne herunder:

Se mere