Stuekategorier


Din stue er et sted, hvor du kan slappe af efter en lang dag, eller hvor du kan tilbringe tid med familie eller venner. For at hjælpe dig med at indrette den har vi sammensat et udvalg over stuemøbler. Se vores udvalg over stuemøbler for at finde ud af, hvilke slags møbler der passer ind i en stue. Du skal bruge en behagelig sofa, et sofabord til snacks og et tv-bord, så du er klar til filmaftener. Tilføj detaljer i form af pæne stole, farverige gulvtæpper og hyggelige pyntepuder. Hvad angår underholdning, skal du se nærmere på stuegadgets og -apparater.Stuekollektioner


Gør dig klar til at give din stue en makeover. Vores kollektion bestående af stueprodukter indeholder alt, du skal bruge til et stilfuldt og funktionelt rum. Vi har alt lige fra tv-borde med LED-lys til pladsbesparende vægmøbler. Derudover tilføjer vores møbler i genanvendt træ et unikt og økovenligt præg i din stueindretning. Du kan også tage et kig på vores møbelplejeprodukter såsom rengøringsmidler og betræk. Dine helt nye møbler vil se flotte ud i meget længere tid. Hvis du gerne vil hænge dit fjernsyn på væggen, skal du være opmærksom på det monteringstilbehør og de værktøjer, du har brug for. Sig hej til dit flotte rum med vores kollektion over nødvendige stueprodukter!

Tv-borde med LED-lys


Pladsbesparende møbler (væghængt)


Genanvendte materialer

Populært lige nu
+ 2 valg
1,249.00 DKK

Inkl. moms

Populært lige nu
+ 3 valg
1,106.00 DKK

Inkl. moms

Populært lige nu
+ 3 valg
858.00 DKK

Inkl. moms

Slipcovers


Møbelpleje

+ 3 valg
173.00 DKK

Inkl. moms

346 DKK /L

+ 3 valg
234.00 DKK

Inkl. moms

510 DKK /L

+ 3 valg
141.00 DKK

Inkl. moms

282 DKK /L


Tilbehør til montering af tvStue: tips og idéer


Enhver stue bør skille sig ud, og vores kollektion med stueinspiration vil redde din dag. Vi har stilarter og trends, der passer til din stil, hvad enten det er boho eller moderne. Derudover vil vores købsguides til møbler få dig til at føle dig helt professionel, når du udvælger de ting, du vil have. Se nærmere på vores indretnings- og tilbehørstips, og få din stueindretning til at se flot ud!

Interiørstile

Hvilke forskellige interiørstile findes der, og hvordan hjælper de dig med at udtrykke din unikke personlighed? Se vores liste over interiørdesignstile.

Opdag merekeyboard_arrow_right

Sådan udsmykker du dit hjem med farver

Et stænk af farve tiltrækker øjet, ændrer stemningen og fremhæver visse detaljer i ethvert rum.

læs indlægkeyboard_arrow_right

Sådan vælger du det perfekte sofabord

Når du indretter en stue, er der flere fokuspunkter, der skal vælges med omhu.

læs indlægkeyboard_arrow_right

Tips til valg af den ideelle lænestol

Hvis du leder efter et rigtigt blikfang, er der flere ting at overveje.

læs indlægkeyboard_arrow_right

Sådan vælger du det rette tv-møbel

Tv'et er et midtpunkt i din stue, og derfor er det vigtigt at vide, hvordan man vælger det helt rigtige tv-møbel.

læs indlægkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for at se vores kunder skabe smukke områder med vores produkter, og at de deler dem med #sharemevidaXL. Vores kunders kreativitet er yderst inspirerende, hvad enten det drejer sig om havedesign eller hyggelige interiører inde i hjemmet. Du kan også være en del af vores fællesskab og dele dine egne vidaXL-inspirerede design. Lad os fejre vores passion for smukke og komfortable boligområder og inspirere hinanden til at skabe endnu mere fantastiske design!

Opdag alle