Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser
Hjem & have  (901)

Plantekrukker

 

Plantekrukker, blomsterpotter og plantekasser

Blomster og planter er en vigtig del af dit hjem eller have. Du vil ofte se dem i en vase eller bare i jorden. Men en flot plantekrukke eller plantekasse er en god måde at muntre dit hjem eller have op på. På den måde lader du ikke kun det grønne give en god stemning i dit hjem, men også selve krukken eller plantekassen.

 

Udendørs blomster- og plantekrukker

Har du tomme pletter i forhaven eller baghaven? En eller flere blomsterkrukker er måske lige det, du mangler! En udendørs plantekrukke tilføjer øjeblikkeligt en dejlig stemning. Du kan vælge en plantekrukke, der virkelig fanger opmærksomhed og har plads til en masse blomster. Men du kan også lave en gruppe af mindre krukker Ved at bruge forskellige størrelser kan du skabe dybde, hvilket giver et legende udtryk. Du skal huske at undersøge, om de plantekrukker, du vælger, kan tåle forskellige vejrforhold, hvis du stiller dem udenfor. Det ville være en skam, hvis dine nye krukker bliver frostsprængt i deres første vinter.

Ud over valget mellem små eller store blomsterpotter og plantekrukker, er der en verden af muligheder hos vidaXL. For eksempel kan du vælge at købe plantekasser i træ. Træet skaber et robust look og tilføjer også en masse varme. Plantekassen skal behandles, så du kan nyde den i lang tid fremover.

Hvis træ ikke lige er din stil, er der altid muligheden for at få en WPC-plantekasse. De er lavet af en træplastkomposit (deraf  navnet 'WPC', wood plastic composite). Dette giver et elegant og moderne look, samtidig med at det er meget holdbart. Det siger næsten sig selv, at disse plantekasser også findes i mange forskellige størrelser og former.

Hos vidaXL har du også muligheden for at følge en af nutidens mest populære trends, som er plantekasser i kurveflet. De skaber et dejligt rustikt look i og omkring huset. Plantekrukker og blomsterpotter i kurveflet ser også godt ud, når du grupperer et par stykker sammen og bliver kreativ med at blande farverne på de blomster, du planter i dem.

 

Indendørs plantekrukker

I dag ser man grønne strejf i stort set alle stuer. Mange mennesker bruger smukke vaser til at fremvise en fin blomsterbuket. Hvis du er klar til at tage et mere dristigt skridt, kan indendørs plantekrukker være lige det, du leder efter. Du kan vælge en stor plante i en dejlig og stor plantekrukke, eller måske foretrækker du flere mindre blomsterpotter, du kan stille på bordet eller på et skab.

 

Bestil dine blomsterpotter og plantekrukker online

Når du har fundet den plantekrukke eller plantekasse, der lige manglede i dit hjem eller have, er det eneste, du skal gøre at placere din ordre. vidaXL vil sørge, at dine plantekrukker bliver sendt hjem til dig hurtigt og gratis.

 

Se mere