Spisestuekategorier


Din spisestue er det perfekte sted at samle folk over et måltid. Du har brug for god inspiration til spisestuemøbler, så du kan fuldende rummet. Start med musthave-produkter til spisestuen såsom spiseborde og stole. Hvis du går og tænker over, hvad du ellers kan placere i en spisestue, bør du bruge elementer såsom rumdelere. Skab personlighed i rummet med spisestuepynt såsom en lysekrone eller vægkunst. Tilbehør til spisebordet, såsom dækkeservietter og borddekorationer, vil forbedre din spiseoplevelse.Spisestuekollektioner


De rette spisestuemøbler gør hele forskellen, når du holder middagsselskaber eller nyheder måltider i hverdagen med familien. Se vores spisestuekollektioner, herunder spisestuesæt og borde for den perfekte spisestue. Hold hyggelige filmaftener med vores underholdningsenheder og tv-vægskabe. Hvis du kan lide gør-det-selv-projekter, kan du bygge dit eget spisebord ved hjælp af bordplader i genanvendt træ, og du kan vælge tilbehør, der passer til.

Musik & underholdning


Barborde


Byg dit eget bord


Genanvendte materialer


Spisestue: tips og idéer


Leder du efter flere spisestueidéer og inspiration? Så se vores købsguides til spisestuemøbler! De hjælper dig med at vælge det perfekte spisebord, stole og meget andet. Vi har indretningstips og idéer, der passer til enhver stil, hvad enten det er rustik eller moderne. Gør dig klar til at transformere din spisestue til et sted, hvor du elsker at tilbringe tid. Din spisestue kan nemt ende med at blive det mest populære rum i hjemmet.

Makeover i spisestuen

Vi har samlet nogle utrolige styling-hemmeligheder, der, når de kombineres med vores møbelløsninger, kan hjælpe dig med at designe din drømmespisestue.

Læs merekeyboard_arrow_right

Interiør stilarter

Find din foretrukne indretningsstil og shop de varer, der matcher hver stil. Gør dit hus til et hjem i dag!

Læs merekeyboard_arrow_right

Gode tips til valg af det perfekte spisebordssæt

Vi har alle en travl livsstil, og det er ikke altid nemt at finde tid til at mødes.

Læs merekeyboard_arrow_right

Sådan vælger du et spisebord

Dit spisebord er hjertet i spisestuen eller køkkenalrummet, så du skal være meget omhyggelig, når du udskifter dit gamle spisebord eller køber et for første gang.

Læs merekeyboard_arrow_right

Vejledning til køb af spisebænke - tips til at finde den ideelle bænk

Ønsker du at skabe den perfekte spiseplads, som du kan nyde med familie og venner? Det er ikke let at finde den ideelle siddeløsning.

Læs merekeyboard_arrow_right

Guide til køb af barstole - nyttige tips

De perfekte barstole skal være behagelige, matche din indretningsstil og være børnevenlige.

Læs merekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for at se vores kunder skabe smukke områder med vores produkter, og at de deler dem med #sharemevidaXL. Vores kunders kreativitet er yderst inspirerende, hvad enten det drejer sig om havedesign eller hyggelige interiører inde i hjemmet. Du kan også være en del af vores fællesskab og dele dine egne vidaXL-inspirerede design. Lad os fejre vores passion for smukke og komfortable boligområder og inspirere hinanden til at skabe endnu mere fantastiske design!

Opdag alle