Badeværelseskategorier


Badeværelset er din personlige oase, og det bør være stilfuldt og komfortabelt. Du kan forny det ved hjælp af vores inspiration til badeværelsesmøbler. Hvis du går og spekulerer over, hvilke møbler der passer til et badeværelse, så kan vi fortælle dig, at det er en nem løsning at vælge badeværelsesmøbelsæt. Derefter kan du opgradere rummet med opbevaringsløsninger til badeværelset armaturer og tilbehør. Populære møbler inkluderer dobbelte håndvaske og masser af opbevaring, så du bør helt sikkert se nærmere på vores udvalg. Derudover kan små detaljer i form af bløde håndklæder og sjove badeforhæng gøre en stor forskel. Få inspiration og skab din egen oase!Badeværelseskollektioner


Et badeværelse er mere end blot et funktionelt rum – det er også et rum til kreativitet. Derfor er vores badeværelseskollektioner en stor del af den badeværelsesindretning du gerne vil have. Her finder du alt, du har brug for til din badeværelsesindretning. Der er noget, der passer til alle behov, hvad enten det er spejle, underskabe eller vasketøjstilbehør. Vi har også masser af badeværelsesprodukter fremstillet af genbrugstræ. Glem heller ikke vigtige detaljer såsom en badevægt og produkter til personlig pleje. Så giv dig tid til at skabe din egen perfekte oase på badeværelset!

Spejlskab


Vaskesæt


Vaskeri ramme

470.00 DKK

Inkl. moms


Vaskekurv


Vaskeri forsyninger


Bade- og saunaforsyninger


Badeværelse skala

-10%
416.00 DKK

Inkl. moms


Badeværelse detaljer

Populært lige nu
308.00 DKK

Inkl. moms

Populært lige nu
293.00 DKK

Inkl. moms


Personlig pleje


Genanvendt materiale


Sikkerhed og renlighed


Tips og idéer til badeværelsesindretning


Har du brug for mere badeværelsesinspiration? Fantastisk! Vi har nemlig nogle badeværelsesidéer, der vil få omgivelserne til at føles helt zen. Udover badeværelsesmøbelsæt og andet tilbehør tilbyder vi nemlig også fantastiske indretningstips. Se nærmere på nogle af vores mest populære interiørtrends og tidløse stilarter for at finde ud af, hvilken retning du skal gå i. De kan hjælpe dig med at lære, hvordan du tilføjer et personligt præg i din badeværelsesindretning. Farverige fliser, planter og vægkunst er vejen frem. Omdan dit badeværelse til en oase, der føles som en spa, og slap af i stil!

Sådan udsmykker du dit hjem med farver

Et stænk af farve tiltrækker øjet, ændrer stemningen og fremhæver visse detaljer i ethvert rum.

Læs merekeyboard_arrow_right

Interiørstile

Se vores Styles-side for inspiration!

Læs merekeyboard_arrow_right

Trender nu

Find ud af, hvad der trender lige nu inden for indendørs og udendørs design.

Læs merekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for at se vores kunder skabe smukke områder med vores produkter, og at de deler dem med #sharemevidaXL. Vores kunders kreativitet er yderst inspirerende, hvad enten det drejer sig om havedesign eller hyggelige interiører inde i hjemmet. Du kan også være en del af vores fællesskab og dele dine egne vidaXL-inspirerede design. Lad os fejre vores passion for smukke og komfortable boligområder og inspirere hinanden til at skabe endnu mere fantastiske design!

Opdag alle