Trender nu

Stil er tidløst, men trends er hotte

Find ud af, hvad der trender lige nu inden for indendørs og udendørs design. Moderigtige møbler, farver, former og meget mere.

Klassisk luksustrend

Giv din boligindretning en klassisk og tidløs stemning og look med den klassiske luksustrend. Opdag denne smukke trend, og find de perfekte møbler og accenter, så du kan genskabe den derhjemme.

Køb klassiske luksusmøblerkeyboard_arrow_right

Kystnær boligtrend

Design et smukt og afslappende område med den kystnære boligtrend. Lær alt, du skal vide om den, og find de rette møbelløsninger til dit kysthjem.  

Opdag merekeyboard_arrow_right

Køb kystmøbler keyboard_arrow_right

Trends til en lille byaltan

Lille altan, stort indretningspotentiale! Udforsk de fantastiske idéer og møbelløsninger, så du kan udsmykke en skøn, men funktionel byaltan.

Opdag merekeyboard_arrow_right

Køb altanmøblerkeyboard_arrow_right

Behagelige havemøbler i rattan

Din have kan være et feriested hele året rundt! Bliv inspireret af vores havemøbler og tilbehør i rattan, og indret din egen tropiske oase!  

Se merekeyboard_arrow_right

Køb rattanhavemøbler keyboard_arrow_right

Trender også

   

Se de hotteste indretningstrends i 2022

Indretningstrends hjælper dig med at forstå mere om boligindretning. Et afbalanceret boligdesign følger en bestemt stil, men trends er prikken over i'et. Indretningstrends er så alsidige, at du ofte kun behøver detaljer for at indarbejde dem i din indretning. Se vores tips og tricks, interiøridéer og mere, der matcher indretningstrendsene i 2022!

Hent inspiration fra de nyeste indretningstrends

Hvis du har brug for lidt vejledning til indretningen, så tag et kig på fire store indretningstrends, som du ikke bør gå glip af. Indret en eklektisk dagligstue, hvor du føler dig kreativ og inspireret. Fremhæv varmen og hyggen i dit soveværelse med flet- og rattan-trenden.

Fine detaljer gør en forskel i boligindretningen. Tag et kig på guldaccent-trenden, et must-have i dit spiseområde. Fløjlstrenden behøver ingen introduktion. De skønne indretningstrends i 2022 venter bare på at inspirere dig endnu mere i din boligindretning.

Du kan også bruge de nyeste designtrends til at indrette din have, terrasse eller altan. Vi diskuterer de nyeste materialer, møbeldesign og dekorationer, der gør en forskel i din udendørs indretning. Vil du lave en havebar, men er du ikke sikker på, hvad der trender lige nu? Her finder du de bedste havemøbeldesigns og stylingtips. Rattan er virkelig moderigtigt, men hvad er de bedste idéer til udsmykning med rattan? Lad os inspirere dig til at designe et smukt uderum.

Inspiration til at skabe dit drømmehjem

Vores inspirationshjørne giver dig de perfekte retningslinjer, når du vil give dit hjem en makeover. Se de mest populære interiørstile, og hvordan du kan bruge dem i en trendy indretning. Vi fokuserer på interiørstile og -trends, møbler til ethvert rum, indretningsmaterialer og farvetrends i boligen. Spring ud i det, og lad vidaXL's inspirationshjørne hjælpe dig med boligindretningen!