Trender nu

Stil er tidløst, men trends er hotte

Find ud af, hvad der trender lige nu inden for indendørs og udendørs design. Moderigtige møbler, farver, former og meget mere.

Hvidt og lyst

Hvide og lyse møbler, dekorationsidéer og fantastiske tips til at integrere denne trend i din indretning.

Se merekeyboard_arrow_right

Køb hvide og lyse produkterkeyboard_arrow_right

Fløjl

Fløjl er elegant, varmt og et ægte blikfang. Læs alt om fløjlstrenden, og hvordan du bringer den ind i dit hjem.

Se merekeyboard_arrow_right

Køb fløjlsprodukterkeyboard_arrow_right

Guldaccenter

Skab ekstra liv i din indretning med gulddetaljer. Guldaccent-trenden hjælper dig med at skabe et trendy og moderne interiør.

Se merekeyboard_arrow_right

Køb produkter med gulddetaljerkeyboard_arrow_right

Trender også

Se de hotteste indretningstrends i 2022

Indretningstrends hjælper dig med at forstå mere om boligindretning. Et afbalanceret boligdesign følger en bestemt stil, men trends er prikken over i'et. Indretningstrends er så alsidige, at du ofte kun behøver detaljer for at indarbejde dem i din indretning. Se vores tips og tricks, interiøridéer og mere, der matcher indretningstrendsene i 2022!

Hent inspiration fra de nyeste indretningstrends

Hvis du har brug for lidt vejledning til indretningen, så tag et kig på fire store indretningstrends, som du ikke bør gå glip af. Indret en eklektisk dagligstue, hvor du føler dig kreativ og inspireret. Fremhæv varmen og hyggen i dit soveværelse med flet- og rattan-trenden.

Fine detaljer gør en forskel i boligindretningen. Tag et kig på guldaccent-trenden, et must-have i dit spiseområde. Fløjlstrenden behøver ingen introduktion. De skønne indretningstrends i 2022 venter bare på at inspirere dig endnu mere i din boligindretning.

Du kan også bruge de nyeste designtrends til at indrette din have, terrasse eller altan. Vi diskuterer de nyeste materialer, møbeldesign og dekorationer, der gør en forskel i din udendørs indretning. Vil du lave en havebar, men er du ikke sikker på, hvad der trender lige nu? Her finder du de bedste havemøbeldesigns og stylingtips. Rattan er virkelig moderigtigt, men hvad er de bedste idéer til udsmykning med rattan? Lad os inspirere dig til at designe et smukt uderum.

Inspiration til at skabe dit drømmehjem

Vores inspirationshjørne giver dig de perfekte retningslinjer, når du vil give dit hjem en makeover. Se de mest populære interiørstile, og hvordan du kan bruge dem i en trendy indretning. Vi fokuserer på interiørstile og -trends, møbler til ethvert rum, indretningsmaterialer og farvetrends i boligen. Spring ud i det, og lad vidaXL's inspirationshjørne hjælpe dig med boligindretningen!