Skandinavisk indretningsstil

Lys, naturlig og tidløs

 

En skandinavisk indretning skal være enkel, funktionel og frem for alt lys. Selvom minimalisme er et vigtigt træk i den skandinaviske stil, er det aldrig kedeligt, men varmt og indbydende. Denne indretningsstil har en stærk forbindelse til naturen, som du vil se i blandingen af materialer og teksturer. Det er en stil, hvor du vil føle dig hjemme lige fra det øjeblik, du træder ind i rummet.

 

Se alle skandinaviske produkter

 

En hyggelig, skandinavisk indretning

Der er et par tips & tricks, du skal huske på for at skabe den typiske skandinaviske, hyggelige atmosfære. Husk først og fremmest på, at alt ikke skal være hvidt. Arbejd med en hvid base, og tilføj naturlige farver som sort, grå og pasteller og masser af planter for at give et pift af farve. Den varme hygge skabes ved at bruge en masse træ i møbler og gulve og tilføje forskellige strukturer med gulvtæpper, plaider, puder og møbelbetræk, der passer til farvepaletten.

 

 

 

 

 

Luk lyset ind

En skandinavisk indretning er kendt for at være lys og let. Fordi det stammer fra Skandinavien, hvor vintrene kan være lange og mørke, er det vigtigt at lukke så meget naturligt lys ind som muligt. Hvis du ikke har store vinduer, skal du placere dine lyskilder strategisk for at få mest muligt ud af dem og arbejde med spejle for at reflektere lyset.

 

 

Se alle skandinaviske produkter

  

Collections

Ser du noget, du kan lide? Mix og match!

 

Se alle stilarter for 2021