Boheme indretningsstil

En farverig og eklektisk indretning med et personligt præg

 

En boheme-indretning føles som om, du er på ferie i dit eget hjem. Denne indretningsstil er fyldt med livlige farver, naturlige materialer, teksturer og spændende mønstre. Det er også den ideelle stil, hvis du vil indrette dit hjem med alle de ting, du har samlet på dine rejser. Hvis du vil give kreativiteten frit løb, så er boheme lige stilen for dig

 

S alle boheme-produkter

 

Stærke farver og spændende mønstre

Brugen af farver og mønstre er meget vigtig i en boho-indretning. Boheme er en eklektisk stil, hvor alt kan gå. Vær ikke bange for uventede kombinationer! Jordfarver er ofte kombineret med juveltoner og skinnende metaller som accentfarver. Tapet med et fedt tryk, gulvtæpper, puder og plaider lader din personlighed skinne igennem. Hvis du virkelig ønsker, at din indretning skal udstråle boheme, så hæng et vægtæppe op i din stue eller soveværelse.

 


 

 

Boheme møbler & boligtilbehør

Der er ingen boheme-indretninger, der ser helt ens ud. Det er den perfekte stil, hvis du vil skabe noget unikt. Boho-møbler er lavet af naturlige materialer som rattan, bambus, flet, jute, sisal og genbrugstræ. Denne stil giver dig mulighed for at genopleve de steder, du har rejst, ved at vise dine souvenirs og smukke fund frem i et pænt skab eller på et sidebord.

 

 

S alle boheme-produkter

 

 

 

 

Se alle stilarter for 2022