@wood.country.cottage

Landligt interiørdesign


Den rustikke charme møder moderne komfort


@mumandhome_

Forbered dig på at forelske dig i den landlige stil! Denne interiørstil opstod i landdistrikterne i slutningen af det 19. århundrede. Stilen fejrer rustik enkelhed med naturlige materialer såsom træ, linned og sten. Nogle enkelte vintagepræg er et must for at skabe den hyggelige stemning, der definerer det landlige interiørdesign. I modsætning til trends, der kommer og går, er den landlige stil kommet for at blive. Lad os derfor se nærmere på, hvordan man skaber et varmt og indbydende hjem, der føles helt fantastisk.

 

Hvilke elementer hører til i den landlige stil? 

Den landlige stil handler om at skabe en hytteinspireret og landlig stemning. Du skal bruge jordtoner, rustikke landlige møbler fremstillet af naturlige materialer og en hyggelig indretning. Lad os lære mere om dette charmerende landlige interiørdesign!


Sådan bruger du de landlige farver 

1 / 3

Tænk naturlige, dæmpede og komfortable farver. Paletten med de landlige farver består af blide grå og naturlige trætoner.

Landlige materialer du vil elske

2 / 3

De materialer, du skal huske på, når du leder efter hytteinspirerede møbler, er:

 • Træ (også genanvendt træ)
 • Sten
 • Linned
 • Flet

Ideel indretning i et landligt interiørdesign

3 / 3

Det landlige interiørdesign er defineret af gammeldags præg som kurve, gulvtæpper og ladedøre, hvilket skaber tekstur. De skaber en hyggelig og rustik stemning i ethvert rum!

e

Sådan skaber du et interiør i landlig stil med 3 lette trin!

Skab et landligt interiørdesign i tre lette trin med fede teksturer, vintageinspireret indretning og elementer, der skaber et blikfang.


 • Trin 1: Prøv dig frem med alsidige teksturer

  Det er et must at blande forskellige teksturer! Du kan f.eks. blande vævede puffer, bløde pyntetæpper og et tv-bord i genanvendt træ. Det gør dit rum meget mere interessant!


 • Trin 2: Vælg gammeldags tilbehør

  Tilføj unikke dekorationer såsom en skattekiste, gamle ure og vintagetilbehør for et charmerende interiørdesign. Eller hvad med en lænestol med dyreprint, som uden tvivl vil fange opmærksomheden?


 • Trin 3: Skab et afslapningsområde

  Den landlige stil inviterer os til at slappe af og værdsætte de små øjeblikke. Sørg for at skabe et afslapningshjørne, hvor du kan tilbringe din fritid. Rustikke sofaborde kan være lige det, du mangler for at skabe en hyggelig stue.


Essentielle produkter til dit landlige interiørdesign 

Skab en rustik charme med disse musthave produkter i landlig stil – køb alle dine favoritter nedenfor.


Populært lige nu
1,165.00 DKK

Inkl. moms

Populært lige nu
+ 2 valg
944.00 DKK

Inkl. moms

1,443.00 DKK

Inkl. moms

608.00 DKK

Inkl. moms

Køb produkter keyboard_arrow_right


 

Landlige indretningsidéer 

De bedste idéer til landlig indretning kommer fra vores #sharemevidaxl kunder; se dem her!


 

Sådan indretter du hvert rum i en landlig stil

Den landlige stil fungerer helt perfekt i hvert rum i hjemmet. Lad os se nærmere på, hvordan du laver en makeover i landlig stil på dit badeværelse, i din stue og i dit soveværelse.


@loving.madame.margaret

Landligt badeværelse

Omdan dit badeværelse til en afslappende oase, der minder om en spa, med et design i landlig stil. Tilføj et fritstående badekar, en stenvask og vintageinspireret belysning. Tilføj derefter accenter i naturligt træ og et grønt præg, der minder om naturen.

@vextnattis

Landlig stue

Stuer er det ultimative afslapningssted, og et afslapningssted i landlig stil er perfekt, når du vil tilbringe tid med familie og venner. Skab komfortable siddepladser i form af naturlige tekstiler såsom linned og læder, og tilføj derefter et behageligt gulvtæppe. Tilføj rustikke træelementer såsom sofaborde eller søde lanterner for et interiør i landlig stemning.

@jennascasa

Landligt soveværelse

Skab hygge med en makeover i soveværelset i landlig stil! Vælg en sengeramme i træ, og tilføj så blødt sengetøj eller tæpper. Tilføj nogle vintageinspirerede dekorationer i form af vækkeure og vævede kurve. Sæt prikken over i’et med nogle pyntepuder og et blødt tæppe.

Se alle interiørstile


Er du i tvivl om, hvilken stil der passer bedst til dig?

Se alt
Mere inspiration


 

Fra vores butik til dit hjem – vær med i #sharemevidaxl-galleriet!

Bliv inspireret med vidaXL!

Vil du gerne designe dit drømmehjem? Selvom du har en lang række produkter at vælge imellem, så har du også brug for en smule inspiration til hjemmet og haven. Vi har skabt dette inspirationsområde for at guide dig igennem de mest velkendte interiørstile og smukke trends lige for tiden.

For at forvandle et hus til et hjem skal du tilføje din unikke personlighed gennem alle detaljer. Vi inviterer dig til at blive inspireret med os og udforske den ultimative liste over interiørstile. Forelsk dig i den minimalistiske skønhed ved den skandinaviske og moderne stil, eller tilføj et dristigt præg med det industrielle look. Mød den landlige interiørstil, der er uforglemmelig gennem dens rustikke accenter. Eller hvad med de skønne boheme- og retro stile? Se dem nu!


#sharemevidaXL: vores produkter, dine design

Sandheden er, at vi henter inspiration fra rigtige hjem og de mennesker, der integrerer vores møbleringsløsninger og indretningstips i deres bolig. Vores kunder er derfor de helte, der inspirerer os. Vi sætter pris på, at de deler deres boligindretning med os. Vi ser det som en fantastisk kilde til inspiration til hjemmet og haven.

Vi har derfor skabt et sted, hvor alle indretningsstile og -trends mødes, mens vores kunder er i rampelyset. Bliv inspireret af vores kunders kreationer ved at besøge vores #sharemevidaxl side, som er dedikeret til at fejre dig og dine kreative design. Her finder du et stort udvalg af vores produkter, der er anvendt i rigtige hjem. Du vil være i stand til at se, hvordan de passer ind i dit interiør, og du kan dermed blive inspireret. Vil du også være med? Se betingelserne her!


Tilmeld dig de inspirerende nyhedsbreve

Vidste du, at den bedste boligindretningsinspiration starter med en lejlighedsvis e-mail? Vi introducerer derfor vores inspirerende nyhedsbreve! Du skal blot tilmelde dig, og så sender vi dig yderst nyttige nyhedsbreve. Vores nyhedsbreve har det hele, lige fra hjem- og haveinspiration til indretningsidéer og et kæmpe udvalg af fede ting, ethvert hjem bør have.

Du vil være den første til at lære om de nye spændende trends og opdateringer på populære designstile. Brug nyhedsbrevene som en inspirationskilde til dine projekter i hjemmet! Tilmeld dig vores inspirerende nyhedsbreve, og bliv en del af vidaXL-samfundet!