@happy_wife.happy_home

Industrielt interiørdesign


Omfavn det industrielle designs rå elegance


@hausofteasdale

Den industrielle stil er en designtype inspireret af fabrikker og varehuse. Den er påvirket af dristige industrielle rum og forvandler dem til et hjem. Du finder synlige murstensvægge, metalrør og rustikke træmøbler. Farverne er underspillede og har en edgy stemning. Det er den perfekte måde, hvorpå du kan bringe den urbane stemning ind i dit hjem, hvad enten du bor i en loftlejlighed, eller du blot vil tilføje en industriel flair. Lad os se nærmere på det industrielle interiørdesign, så du kan gøre dit hjem til en sand trendsætter!

 

Hvilke elementer er der i den industrielle stil?

Hvis du ønsker et edgy og urbant look i dit hjem, skal du vælge den industrielle indretningsstil! Stilen handler om at bruge farver såsom grå, brun og sort. Hvad angår materialer, bør du vælge metal, beton og genanvendt træ. Funktionelle møbler fremstillet af stål, synlige murstensvægge og lavthængende loftlamper giver rummet en autentisk stemning. Og glem endelig ikke at tilføje industrielt tilbehør såsom spejle med metalrammer for at fuldende looket!


Sådan benytter du dig af farvepaletten for den industrielle stil

1 / 3

Farvepaletten i den industrielle stil defineres af dæmpede toner og rå finishes. Grå, sorte og brune nuancer sammen med metalliske toner skaber en rå og moderne stemning.

Industrielle materialer du har brug for

2 / 3

Materialer til den industrielle stil er rå, robuste og har masser af karakter. For at få de rette designelementer til et industrielt interiør skal du se nærmere på:

 • genbrugstræ
 • metal i en hvilken som helst farve
 • læder
 • murstensvægge
 • strejf af beton eller sten

Skab et professionelt interiør i industriel stil

3 / 3

Den industrielle indretningsstil er praktisk og stilfuld. Tænk på metaldetaljer, rustikke træmøbler og enkle design. Hvis du ønsker et mere autentisk look, skal du tilføje vintagetilbehør såsom reservedele til biler

Skab en industriel indretningsstil med disse 3 nemme trin

Det er nemt og sjovt at skabe en industriel indretningsstil! Her er tre simple trin, så du kan komme godt i gang:


 • Trin 1: Omfavn de rå materialer i den industrielle stil

  For at skabe et ægte industrielt look, skal du bruge møbler, der kombinerer to af de mest populære industrielle materialer, hvilket er træ og metal. Led efter elementer, der nemt kan blive blikfanget i rummet. Det kan eksempelvis være en sort tv-enhed i træ med metalben og åbne hylder.


 • Trin 2: Hav fokus på funktionelle møbler

  Den industrielle stil er praktisk, så derfor skal du vælge møbler, der både er stilfulde og nyttige. Vælg møbler med stålrammer. Det kan f.eks. være sofaer med rene linjer og minimale detaljer.


 • Trin 3: Tilføj tilbehør til et industrielt interiørdesign

  Små detaljer såsom spejle med metalrammer, lysarmaturer og geometrisk vægkunst kan sætte prikken over i’et i en industriel indretning. Prøv dig frem med forskelligt industrielt tilbehør for at skabe et rum, der lige er noget for dig!


Produkter til dit industrielle interiørdesign

Gør dig klar til at omfavne det urbane look med disse produkter i industriel stil - køb alle dine favoritter nedenfor.


Populært lige nu
774.00 DKK

Inkl. moms

Køb produkter keyboard_arrow_right


 

Industrielle indretningsidéer fra vores kunder

Den bedste inspiration til den industrielle stil kommer fra vores #sharemevidaxl kunder; se mere her!


 

Sådan indretter du rummene i dit hjem i industriel stil

Er du klar til at give alle rummene i dit hjem et urbant look? Den industrielle stil er svaret! Find ud af, hvordan du tilføjer elementer i et industrielt design til dit køkken, stue og soveværelse, så du kan skabe et råt look.


@mission_maison

Industrielt køkken

At designe et køkken i industriel stil er ligesom at tilberede nogle sjove og spændende retter! Gør dig klar til at kombinere rå materialer såsom metal og træ med praktiske features såsom apparater i rustfrit stål eller åbne hylder. Det er populært at tilføje pendler med metalskærme eller bure i trådnet.

@raumhoch2

Industriel stue

Start med en neutral farvepalet, og tilføj rå materialer såsom metal, beton og træ. Store møbler i læder, såsom sofaer, passer til det rå look, samtidig med at de giver den nødvendige komfort. Tilføj synlige lyspærer for at fuldende looket. Resultatet? En trendy stue i industriel stil, der er perfekt til afslapning eller underholdning!

@heartmadebyanja

Industrielt soveværelse

Drømmer du om et soveværelse, der er alt andet end kedeligt? Gør dit soveværelse til et unikt rum med en sengeramme i metal og vintageinspirerede sengeborde. Et tøjstativ i metal med et elegant design kan blive et sandt blikfang. Find et stativ med en mat eller rustik finish, og tilføj elementer med synlige bolte eller en rørformet struktur. Og glem ikke at tilføje tilbehør såsom et gammelt ur for at skabe en old school-charme.

Se alle interiørstile


Er du i tvivl om, hvilken stil der passer bedst til dig?

Se altMere inspiration


 

Fra vores butik til dit hjem – vær med i #sharemevidaxl-galleriet!

Bliv inspireret med vidaXL!

Vil du gerne designe dit drømmehjem? Selvom du har en lang række produkter at vælge imellem, så har du også brug for en smule inspiration til hjemmet og haven. Vi har skabt dette inspirationsområde for at guide dig igennem de mest velkendte interiørstile og smukke trends lige for tiden.

For at forvandle et hus til et hjem skal du tilføje din unikke personlighed gennem alle detaljer. Vi inviterer dig til at blive inspireret med os og udforske den ultimative liste over interiørstile. Forelsk dig i den minimalistiske skønhed ved den skandinaviske og moderne stil, eller tilføj et dristigt præg med det industrielle look. Mød den landlige interiørstil, der er uforglemmelig gennem dens rustikke accenter. Eller hvad med de skønne boheme- og retro stile? Se dem nu!


#sharemevidaXL: vores produkter, dine design

Sandheden er, at vi henter inspiration fra rigtige hjem og de mennesker, der integrerer vores møbleringsløsninger og indretningstips i deres bolig. Vores kunder er derfor de helte, der inspirerer os. Vi sætter pris på, at de deler deres boligindretning med os. Vi ser det som en fantastisk kilde til inspiration til hjemmet og haven.

Vi har derfor skabt et sted, hvor alle indretningsstile og -trends mødes, mens vores kunder er i rampelyset. Bliv inspireret af vores kunders kreationer ved at besøge vores #sharemevidaxl side, som er dedikeret til at fejre dig og dine kreative design. Her finder du et stort udvalg af vores produkter, der er anvendt i rigtige hjem. Du vil være i stand til at se, hvordan de passer ind i dit interiør, og du kan dermed blive inspireret. Vil du også være med? Se betingelserne her!


Tilmeld dig de inspirerende nyhedsbreve

Vidste du, at den bedste boligindretningsinspiration starter med en lejlighedsvis e-mail? Vi introducerer derfor vores inspirerende nyhedsbreve! Du skal blot tilmelde dig, og så sender vi dig yderst nyttige nyhedsbreve. Vores nyhedsbreve har det hele, lige fra hjem- og haveinspiration til indretningsidéer og et kæmpe udvalg af fede ting, ethvert hjem bør have.

Du vil være den første til at lære om de nye spændende trends og opdateringer på populære designstile. Brug nyhedsbrevene som en inspirationskilde til dine projekter i hjemmet! Tilmeld dig vores inspirerende nyhedsbreve, og bliv en del af vidaXL-samfundet!