Industriel indretningsstil

En rå og upoleret indretningsstil

Den industrielle stil har sit navn fra fabrikker og andre industribygninger, der er omdannet til boliger med højt til loftet, store vinduer og beton- eller trægulve. Karakteristisk for denne indretningsstil er uslebne, ubehandlede materialer som læder, træ og metal og neutrale, men levende farver.

 

Se alle industrielle produkter 

 

Det handler om materialerne

Materialer er et af hovedaspekterne i den industrielle indretningsstil. Vælg materialer, der skaber den rigtige atmosfære som læder, beton, (mørkt) ubehandlet træ, metal og rå tekstiler. Denne kombination af materialer får rummet til at se varmt og indbydende ud.

 

 

 

 

Noget gammelt, noget nyt

Tilføj et personligt præg ved at kombinere dine nye industrielle møbler med smukke genbrugsfund, såsom gamle lamper eller et skab, som du kan polere. Kombinationen af gammelt og nyt tager din industrielle indretning op på næste niveau og får det til at føles mere personligt og hyggeligt. Tip: vælg en genstand - enten et møbel, gulvtæppe eller et stykke tilbehør - som dit fokuspunkt, og byg din indretning op omkring denne for at få et sammenhængende og afbalanceret look.

 

 

Se alle industrielle produkter 

 

 

Se alle stilarter for 2022