Hotteste trends: Gyldne toner

Dét glamourpræg, som dit hjem har brug for, så det kan skinne

 

Guld har altid været et symbol på velstand og luksus. Anvendelsen i interiørdesign har udviklet sig med tiden - fra rigdom til kitsch. Hvis de gyldne toner afbalanceres korrekt, skaber de en luksuriøs og elegant æstetik.

Gyldne toner er på mode igen, og de har uden tvivl fanget vores opmærksomhed. Vær modig nok til at bruge gyldne toner for at skabe en elegant vibe, eller skab et blikfang med nogle klassiske, gyldne detaljer. Udsmyk dit hjem med gyldent tilbehør, eller med møbler, der har en gylden finish, for at skabe et delikat look.

 

 

Farvekombinationer, der både er dristige og beroligende

Det kan måske virke som en udfordring at bruge gyldne toner, men heldigvis kan denne stilfulde trend lære os, hvordan vi undgår et vulgært design. Guld skal nedtones ved at anvende en gennemtænkt farvepalet, og vi er her for at give dig et par muligheder.

Det sikreste valg er at bruge sort og hvid med gyldne toner. Denne kombination skaber virkelig et raffineret look. Du kan også bruge neutrale toner sammen med guld. Dette vil tilføje varme i dit hjem. Til sidst kan du også gå efter et meget dristigt farvetema, hvor du kombinerer gyldne præg med mørkegrøn eller mørkeblå, eller en blid champagnepink palet for at skabe et fokuspunkt med dit design.

 

 

Guld skal bruges med de rette materialer

Guld skal altid parres med de rette materialer. Da guld er så luksuriøst, har det brug for en diskret base, der giver det mulighed for at skinne, men ikke overvælde. Hvad angår møbler og tilbehør, skal du vælge et materiale, der passer til omgivelserne, så du kan skabe et afbalanceret look. Når du tilføjer guld i kombination med stål eller glas, så skaber du en fantastisk, moderne stemning. Du kan også parre gyldne toner med massivt træ for at skabe elegante omgivelser. Hvis du ønsker et helt ekstravagant design, kan du kombinere gyldne toner med marmor og fløjl.

 

      

Brug gyldne toner til at forvandle sobert til smukt

Minimalistiske interiører i sort og hvid fortjener også at skille sig ud. En lille smule guld er den perfekte løsning. Pyntepuder, gardiner eller lysarmaturer kan alle pyntes med gyldne toner for at skabe et levende og stilfuldt look. Fremhæv specifikke områder i dit hjem ved at skabe en varm og indbydende stemning i interiøret. Husk også på, at gyldne toner kan bruges til at henlede opmærksomheden på mindre rum eller områder. Det gyldne skær giver et indtryk af, at rummet er større og mere åbent.