Hotteste trend: Fløjl

Moderne elegance med fløjlslook

 

Fløjl har eksisteret i hundredvis af år, og det er ikke overraskende, at det stadig er en af de mest populære designtendenser i dag. Fløjl som materiale har udviklet sig smukt fra den mørke, victorianske æstetik til den moderne æstetik, vi kender i dag.

Det bedste ved at indrette med fløjl er, at det passer ind overalt. Det passer til alle rum, indretninger, stile og møbler. Det giver dig mulighed for en spændende indretning med udtryksfulde møbler, eller du kan vælge et mere subtilt look med fløjlsagtig tilbehør. Sidst, men ikke mindst inspirerer fløjl dig til at lege med kontraster for at få et unikt udtryk i dit hjem.

 

 

Statement-stykker

Fløjl er et statement i sig selv. Når det bruges som omdrejningspunkt i indretning, skaber fløjl et look, der ikke ligner noget andet. Alt efter det rum, du indretter, kan du vælge fløjlsmøbler, der tiltrækker al opmærksomheden. Når du stiller en fløjlsofa i din stue, vil den uden tvivl løfte rummet og få hele din indretning til at virke eksklusiv, luksuriøs og stilfuld. Du kan f.eks. vælge en fløjlsofa i Chesterfield-stil i klare farver eller en minimalistisk sofa med metalben for et mere moderne look.

Med en fløjlseng kan du give dit soveværelse et luksuriøst look. Hvis du vil have et elegant soveværelse, kan du vælge et detaljeret design eller åbne rummet op med enkle linjer i neutrale farver. Vi anbefaler også en lænestol i fløjl til at skabe et hyggeligt hjørne til afslappende eftermiddage. Med spisebordsstole i fløjl kan du føje et strejf af klasse til din spisestue. Du kan sætte tonen ved at vælge enten et moderne design med en rig fløjlsstruktur eller victoriansk betræk i et mørkere fløjlsstof.

 

 

Luksuriøst tilbehør

Hvis store fløjlsmøbler er lidt for meget til din smag, så har du mulighed for at forskønne dit rum med tilbehør. Det perfekte fløjlstilbehør er det, der passer til dit ønske om at give dit hjem et strejf af romantik. Du kan supplere din soveværelsesindretning med fløjlsnatborde eller en bænk for enden af sengen.
Fløjlspuffer er super stilfulde og komfortable, perfekte til enhver stue, uanset den eksisterende stil. En anden iøjnefaldende detalje at bruge er et fløjlssofabord - dette er en helt unik måde at skabe en yndefuld stemning i din stue på. Hvis du er lidt i tvivl om at dekorere med fløjl, anbefaler vi at vælge fløjl til vinduerne. Fløjlsgardiner giver dybde til et rum, mens mindre detaljer som puder eller lampeskærme vil give en flot og varm tekstur.

 

      

Dramatiske farver eller blide farvepaletter

Når vi ser tilbage på den klassiske brug af fløjl, ser vi dristige og dramatiske farver kombineret med skinnende knapper eller sømme i kontrastfarver. Du kan vælge fløjl i juveltonerne mørkegrøn, dybblå eller vinrød for at lave et statement. Den moderne tilgang til indretning tilskynder os til at bruge fløjl på en mere subtil måde. Vælg lyserød, støvet grøn eller endda hvid fløjl for at få et blødt og legende udtryk i dit hjem. Du skal ikke være bekymret for lyse farver, du kan få glæde af disse møbler i lang tid, hvis du vælger fløjl, der er behandlet, så det er pletafvisende og holdbart.