24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Parasoller og solskærme

Viser 1-48 af 1259
  • ...

Parasoller og solskærme til din have eller altan

Elsker du at sidde udenfor, men er du bange for at blive solskoldet? Det lyder som om, du har brug for en parasol i din have eller på din altan! En god parasol giver dig mulighed for at nyde skyggen, mens den ser flot ud i din have. Der er flere typer parasoller til salg hos vidaXL i mange fine sommerfarver. Perfekt til at gøre din have sommerklar.

 

Hængeparasoller

Den perfekte parasol vil være anderledes for alle, da smag varierer. Men hængeparasollen en af de mest populære parasoltyper. Det fantastiske ved en hængende parasol er, at den kan placeres perfekt over et bord, fordi parasolfoden står til siden, og parasollen ser ud til at hænge ned fra himlen. Dette giver dig mulighed for at få mest muligt ud af den plads, du har. Og den ser også fantastisk ud!

En hængeparasol kan også give skygge til et større overfladeareal. Dette skyldes, at de fleste hængeparasoller er større end almindelige parasoller. Dette skal du være opmærksom på, når vil købe en hængeparasol. Det ville være en skam, hvis du ikke kan få mest muligt ud af parasollen på grund af mangel på plads. Mange hængeparasoller fås i forskellige former, såsom runde, firkantede og rektangulære. Dette betyder også, at de kan skabe skygge for et større område. Og til sidst skal det nævnes, at hængeparasoller er lette at justere og flytte, så du kan sidde i skyggen, hvor du vil.

 

Glem ikke parasolfoden

Ud over hængeparasoller, er der også selvfølgelig også almindelige parasoller tilgængelige hos vidaXL. Se det store udvalg af farver og størrelser. Har du fundet din parasol? Glem ikke parasolfoden! Foden sikrer, at din parasol forbliver sikkert på plads på enhver overflade og forhindrer, at den vælter ved det første vindpust. En hængeparasol skal bruge en anden fod end en almindelig parasol, så vær opmærksom på dette, når du køber en!

 

Beskyt din parasol med et parasolovertræk

Desværre ender alle skønne somre. Og det er vigtigt at opbevare dine havemøbler korrekt, når det sker. Det holder dine møbler i god stand til det følgende år, da de ikke bliver påvirket af vind og vejr. Det samme gælder for en parasol. Derfor anbefales det at bruge et parasolovertræk. Dette forhindrer, at parasolstoffet bliver beskadiget eller falmer. Selv med et parasolovertræk, opbevares en parasol bedst indendørs.

 

Leder du efter andre produkter? Tag et kig på kategorierne herunder:

Se mere