Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser
Hjem & have  (562)
Græsplæne & have  (562)
Udendørsliv  (562)
Markiser  (562)

Markiser

 

Den perfekte markise

At finde den rigtige balance mellem sol og skygge kan være vanskeligt. Med en markise kan du skabe skygge, når du føler du har brug for det. En markise hjælper også med at regulere temperaturen i skyggeområdet og blokerer UV-stråling. Du kan nyde sommeren udenfor, mens du holder dig kølig og beskyttet fra solens skarpe stråler.

 

Forskellige typer udendørs markiser

Som med alle vidaXL-produkter er udvalget af markiser overraskende stort. Du kan finde oprullelige markiser, der leveres med et stærkt stålstel. Stellet giver dig mulighed for let at installere markisen lige, hvor du vil. Markisedugen kan rulles ud med et håndsving. Markisen giver dig en overdækket terrasse, hvor du kan have en grillaften med familie og venner.

Ud over fra markiser i stålrammer er der også forskellige typer markiser, der slet ikke har en ramme. Disse markiser er perfekte til dem, der allerede har en, men ønsker at ændre på den. Måske er dine nuværende markise slidte eller misfarvede, men stellet er stadig perfekt til brug. I det tilfælde er det bare med at købe en markisedug, så kan du give din have et helt nyt look.

Bortset fra de forskellige typer markiser er der også masser at vælge imellem, når det kommer til størrelser. Dette betyder, at der er noget derude for alle. Størrelserne er baseret på almindelige dør- og vinduesstørrelser. Det giver dig mulighed for at finde den rigtige markise til alle del af dit hus. De fås også i forskellige længder. Ved at få den rigtige markise, kan du bestemme, hvor meget skygge du vil skabe, og hvor stor, du vil gøre din overdækkede terrasse.

 

Skab skygge med en vidaXL-markise

Uanset om det er til din have eller dit butiksvindue - der er mange måder at skabe skygge på. Alle markisens fordele overbeviser dig måske om, at det er en rigtig god måde at skabe skygge på. Når alt kommer til alt, kan en markise installeres lige, hvor du ønsker, og den er altid et godt match til din situation. Du kan også selv bestemme, hvor bred og lang du vil have, at markisedugen skal være. Det er også dejligt at være i stand til at bestemme, hvornår du vil have skygge. Har du brug for lidt sol? Det er let at dreje håndsvinget og trække markisen tilbage.

 

Bestil markiser online

vidaXL er stedet, hvor du skal lede efter den perfekte markise. Da vores markiser findes i mange forskellige størrelser, farver og typer, kan du være sikker på at finde det perfekte produkt til lige dit behov. Du skal blot bestille den online, og så vil vidaXL leverer produktet til dig ganske gratis.

 

Se mere