24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (392)

Havebænke

Viser 1-48 af 392

Bred vifte af havebænke

At tilføje en havebænk til din for- eller baghave er den nemmeste måde at skabe flere udendørs siddepladser. Den behøver ikke at matche resten af dine havemøbler; den kan fungere helt fint alene. Hvorfor ikke placere den mod en bar mur, der fanger masser af sol i løbet af dagen, eller et sted, hvor du kan nyde de dyrebare sidste solstråler før solnedgang.


Havebænke er også ideelle, hvis et komplet havemøbelsæt i din forhave er lidt for meget. Når solen har forladt din baghave, kan du muligvis fange nogle stråler på forsiden af huset. Hos vidaXL finder du smukke havebænke i forskellige stilarter.  

Prisbillige havebænke i forskellige materialer

Når nogen nævner havebænke, vil du måske forestille dig den klassiske slags i træ. Imidlertid findes disse bænke i en lang række materialer, såsom metal eller rattan. Begge materialer bevarer deres udseende og kræver relativt lidt vedligeholdelse sammenlignet med træ. Et andet populært valg er en kombination af materialer. En træbænk med f.eks. Et rosen- eller diamantmønster i metal.


Udover forskellige materialer tilbyder vidaXL også en lang række forskellige designs. Havebænke med armlæn, en træbænk, der kan placeres hele vejen rundt om et træ, bænke med eller uden ryglæn, og så videre. For at øge dit komfortniveau yderligere tilbyder vidaXL også bænke med bløde hynder. Hvis disse ikke følger med bænken, kan du altid tilføje dem separat. Udover den ekstra komfort tilføjer disse hynder også masser af atmosfære!  

Vedligeholdelse af træbænke

At gå efter havemøbler af træ er det bæredygtige valg. Hvis de vedligeholdes, vil de holde i mange år. Træbænke har brug for pleje nu og da. Nogle gange skal træet grundes eller males inden brug. Dette beskytter det mod elementerne. En bænk, der står udenfor hele året, skal rengøres grundigt i foråret. Mos og alger kan dannes på træet, men de er ikke svære at slippe af med. Gør bænken våd, fyld en spand med vand, tilsæt salt, soda eller rengøringseddike, og skrub det hele væk. De grønne plamager er væk på ingen tid!  

vidaXL tilbud på havemøbler

vidaXL har regelmæssigt interessante tilbud på forskellige produkter, herunder vores havebænke og andre (have)møbler. Gå aldrig glip af et udsalg ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og glem ikke at besøge vores webshop regelmæssigt!

Se mere