Black Friday 2023

Er du klar til årets mest spændende shopping-begivenhed? Black Friday giver dig en fantastisk overraskelse – fede rabatter på tværs af en lang række kategorier. Ja, vi taler store besparelser.

Du er nødt til at se vores store udvalg af produkter til hjemmet på udsalg! Fra komfortable produkter til hjemmet til stilfulde bogreoler, hylder og smarte opbevaringsløsninger – vi har noget til hele hjemmet. Det er ligesom en skattejagt, men skatten er i form af uimodståelige rabatter.

Gå ikke glip af denne Black Friday-rabat! Gør dig klar til en shoppingoplevelse, der er sjov og fuld af overraskelser. Dit eventyr med at fornye dit hjem starter her, og rabatterne er prikken over i'et. Bliv en del af festen – det er Black Friday, og det bliver stort!

 

online shopping

 

Shoppetips til Black Friday-udsalget

Sørg for at være velforberedt! De mange mennesker gør det umuligt at gå ind i en butik bare for at tjekke deres tilbudsvarer. Du har brug for ordentlig planlægning for at få fat i de bedste tilbud på Black Friday. Det samme gælder for Black Friday hos vidaXL.

Sørg for, at du er den første, der hører om Black Friday 2023-tilbudene ved at abonnere på vores nyhedsbrev og ved at følge os på Facebook og Instagram. Vi deler alle vores Black Friday-tilbud, og du vil fortsat modtage eksklusive tilbud, selv efter Black Friday 2023.

En anden måde at forberede sig på er at oprette en ønskeliste og tilføje de produkter, du gerne vil købe, til din indkøbsvogn, før Black Friday starter, og anvende rabatkoden, så snart den er delt. Hos vidaXL finder du gode tilbud på mange produkter såsom møbler, værktøj, sportsudstyr og legetøj

Gå ikke glip af et eneste vidaXL Black Friday-tilbud

Hold dig til dit budget! Selvom Black Friday er det rigtige tidspunkt for at få mere for pengene, skal du huske dit budget og planlægge dine køb omhyggeligt.

Den 25. november finder du de første særtilbud på vidaXL. Så tjek vores webbutik, og hold øje med vores nyhedsbrev! Det ville være en skam, hvis du gik glip af disse fantastiske tilbud. Fredag den 24. november starter udsalget og varer indtil Cyber Monday den 26. november. Her er masser af muligheder for at shoppe og få dine yndlingsprodukter til gode priser.