Black Friday 2023

I år har vi igen valgt de bedste Black Friday-tilbud til dig hos vidaXL. Black Friday finder sted den 24. november, og Black Friday-weekenden varer indtil Cyber Monday d. 26. november.

Da ingen kan modstå et godt tilbud, er vi meget glade for, at den sorte fredag har fundet vej fra USA til andre lande og allerede har fundet sted over hele verden i flere år. En masse offline- og onlinebutikker slutter sig til rabatfestivalen og sørger for at give dig de bedste tilbud i løbet af Black Friday 2023.

 

online shopping

 

 

Shoppetips til Black Friday-udsalget

Sørg for at være velforberedt! De mange mennesker gør det umuligt at gå ind i en butik bare for at tjekke deres tilbudsvarer. Du har brug for ordentlig planlægning for at få fat i de bedste tilbud på Black Friday. Det samme gælder for Black Friday hos vidaXL.

Sørg for, at du er den første, der hører om Black Friday 2023-tilbudene ved at abonnere på vores nyhedsbrev og ved at følge os på Facebook og Instagram. Vi deler alle vores Black Friday-tilbud, og du vil fortsat modtage eksklusive tilbud, selv efter Black Friday 2023.

En anden måde at forberede sig på er at oprette en ønskeliste og tilføje de produkter, du gerne vil købe, til din indkøbsvogn, før Black Friday starter, og anvende rabatkoden, så snart den er delt. Hos vidaXL finder du gode tilbud på mange produkter såsom møbler, værktøj, sportsudstyr og legetøj

Gå ikke glip af et eneste vidaXL Black Friday-tilbud

Hold dig til dit budget! Selvom Black Friday er det rigtige tidspunkt for at få mere for pengene, skal du huske dit budget og planlægge dine køb omhyggeligt.

Den 25. november finder du de første særtilbud på vidaXL. Så tjek vores webbutik, og hold øje med vores nyhedsbrev! Det ville være en skam, hvis du gik glip af disse fantastiske tilbud. Fredag den 24. november starter udsalget og varer indtil Cyber Monday den 26. november. Her er masser af muligheder for at shoppe og få dine yndlingsprodukter til gode priser.