Skøn rattankomfort til udendørs spisning

Velkommen til udelivet med rattanmøbler, hvor stil går sammen med det praktiske i din søde oase. Vi elsker rattanmøbler, fordi de er særdeles alsidige. Brug dem til at designe en kystnær stemning eller et boho-inspireret område. Møblernes tidløse charme sikrer, at dit uderum forbliver moderigtigt i årevis. Se vores spisebordssæt, praktiske haveløsninger og idéer til flotte altaner. Du kan forbedre dit rum med vores kollektion, der er perfekt til enhver stil og ethvert behov. Se mere...

Stilfulde middage udenfor

Hold de bedste middage udenfor med smukke rattansæt. Se vores flotte spisebordssæt, der er perfekte til at skabe et hyggeligt område under åbenhimmel, hvor man kan skabe gode minder.

Se altkeyboard_arrow_right

Skab rattan-elegance under udendørs middagen

 

Praktiske udendørs møbler i rattan

Oplev letheden med modulære rattanmøbler, og design den perfekte have. Vores udendørs møbler er stilfulde og lette at vedligeholde, og de kan nemt flyttes rundt efter behov.

Se altkeyboard_arrow_right

Funktionelle og stilfulde rattanmøbler

Populært lige nu
439.00 DKK

Inkl. moms

 

Flotte altanmøbler i rattan

Lille rum, stort og skønt udendørs design! Se vores udvalg af rattanmøbler, så du kan finde de perfekte møbler til din altan eller lille have.

Se altkeyboard_arrow_right

Tilføj stil og funktionalitet til små rum

 

 

Del din skønne uderum med verden

 

Se nærmere på vores #sharemevidaxl galleri for at få masser af inspiration! Se, hvordan andre udsmykker deres uderum med rattanmøbler, og lad den gode stemning tage over.