Vi har forskellige vilkår og betingelser for privatkunder og erhvervskunder. Se de relevante vilkår og betingelser, der gælder for dig herunder:

Vilkår og betingelser for privatkunder

Opdateret: 2020-06-01

Disse vilkår og betingelser gælder for brugen af www.vidaXL.dk websiden, som drives af vidaXL Europe B.V. Du accepterer, at brugen af denne hjemmeside, og eventuelle transaktioner foretaget via. websiden, er underlagt disse vilkår og betingelser. Vi råder dig til at læse disse vilkår omhyggeligt, og eventuelt udskrive en kopi til senere brug. Ved at søge, benytte eller registrere transaktioner på hjemmesiden, bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret disse vilkår. Hvis du ikke gør det, skal du ikke benytte denne websiden.

Når du placerer en ordre på websiden, forpligter du dig til at afgive personlige oplysninger, herunder (uden begrænsning) dit fulde navn, adresse, postnummer, nuværende bopæl og e-mail adresse. Dine personlige oplysninger vil blive brugt i overensstemmelse med vilkårene i vores fortrolighedspolitik. Ved at acceptere disse vilkår, du bekræfter at du har læst, forstået og accepteret vilkårene i vores fortrolighedspolitik.

Indhold:

Artikel 1 - Service tilgængelighed

Artikel 2 - Information om os

Artikel 3 - Æ ndringer på websiden

Artikel 4 - Bestillingsprocess

Artikel 5 - Bekræftelse af din ordre

Artikel 6 - Betaling

Artikel 7 - Sikkerhed

Artikel 8 - Levering

Artikel 9 - Korrekt indhold

Artikel 10 - Returnering, aflysninger og udskiftninger

Artikel 11 - Refundering

Artikel 12 – Garanti

Artikel 13 - Reklamation

Artikel 14 - Ejendomsret

Artikel 15 - Ansvar

Artikel 16 - Andre vigtige vilkår

Artikel 17 - Kontakt os

Artikel 1 - Service tilgængelighed

Ved at afgive en ordre på vores hjemmeside garanterer du, at du juridisk er i stand til at indgå bindende aftaler, og at du er mindst 18 år gammel.

Artikel 2 - Information om os

Drevet af: vidaXL Europe B.V. Forhandler under navnet: vidaXL.dk

Adresse:

Mary Kingsleystraat 1

5928 SK Venlo

The Netherlands

E-mail adresse: webservice@vidaxl.dk

Registerings nummer: 09188362

CVR-nummer: DK12696418

Artikel 3 - Æ ndringer på websiden

Vi forbeholder os retten til at gøre ændringer i disse vilkår fra tid til anden. Alle ændringer vil træde i kraft med øjeblikkelig virkning, og vil gælde for alle aftaler om køb af varer fra denne dato. Det er dit ansvar som besøgende på webside, at læse disse vilkår og betingelser, hver gang du bruger denne websiden.

Ethvert afkald på disse vilkår og betingelser, kan kun være effektive, når de er skriftlige og underskrevet af vores autoriseret repræsentant. I dette tilfælde vil de øvrige bestemmelser i disse vilkår forblive intakte.

Artikel 4 - Bestillingsprocess

Se vores ’Sådan bestiller du’ for oplysninger om, hvordan du afgiver en ordre på vores webside. Alle ordrer afgivet på vidaXL.dk er underlagt accepteringen af disse vilkår og betingelser. (Se afsnit 1.2). Under bestillingsprocessen vil du blive bedt om, at markere et felt, hvor du bekræfter, at du har læst, forstået og accepteret både indholdet og anvendeligheden af disse vilkår. Vi vil ikke behandle din ordre, medmindre disse vilkår er blevet accepteret. Vilkårene er gældende på tidspunktet for afslutningen af ordren, medmindre du specifikt accepterer anvendeligheden af en nyere, revideret udgave.

Når du afgiver en ordre på vores webside, vil du registrere dig og derved afgive brugernavnet og adgagskoden. Oplysningene, som du giver på denne hjemmeside, skal være fuldstændige og nøjagtige på alle tidspunkter. Du er ansvarlig for, at opretholde fortroligheden af dine login detaljer. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader og tab, der måtte opstå som følge af din manglende sikkerhed. I tilfælde af, at du har nogen bekymringer vedrørende dine login detaljer eller bliver opmærksom på eventuelt misbrug, bedes du kontakte os på webservice@vidaxl.dk

Artikel 5 - Bekræftelse af din ordre

Efter at have placeret en ordre, modtager du en e-mail fra os, hvor vi bekræfter, at vi har modtaget din bestilling. Bemærk, at dette betyder ikke at din ordre er blevet accepteret. Alle ordrer er genstand for acceptering af os, og vi vil bekræfte denne accepteringen ved at sende dig en e-mail, der bekræfter at produktet er afsendt. Kontrakten mellem os vil kun blive dannet, når du haver modtaget varene. Før den tiden, kan vi give dig besked om, at vi ikke accepterer ordren, eller du kan annullere den.

Alle produktene, som du bestiller gennem websiden forbliver i vores ejendom, indtil vi har modtaget din betaling for de bestilte varer.

Artikel 6 - Betaling

Betalingen kan gøres ved de nævnte metoder i betalingsmetoder sektionen. Vi behandler betalingen, så snart vi modtager din ordre. Når vi har tjekket dit kort eller dine PayPal deltaljer, samt den nuværende lagerbeholdning, vil produktet blive sendt ud til levering.

For at sikre at dit kredit- eller betalingskort eller PayPal konto ikke anvendes uden din tilladelse, vil vi validere oplysningerne under bestillingsprocessen (navn, adresse og andre personlige oplysninger) mod passende tredjeparts databaser. Ved at acceptere disse vilkår, accepterer du denne kontrolen. Denne informationen bruges kun til at kontrollere din identitet. Alle oplysninger givet af dig, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik og Data Protection Act 1998.

Din betaling styres af en tredjepart tjenesteyder, som er kompatibel med hensyn til betalingskortindustriens data sikkerhedsstandarder (PCI DSS version 2)

Artikel 7 - Sikkerhed

Når du når til betalingsfasen af din ordre, vil sikkerheds funktionen automatisk aktivers. Denne tilstand kan genkendes af en hængelås, som er synlig i nederste højre hjørne af din browser. Denne sikkerhedstilstand sikrer, at alle dine oplysninger er krypteret for øget sikkerhed.

For at vi kan behandle din betaling med et betalingskort eller kreditkort, vil vi bede om at du giver os dine kontooplysninger. Vi vil bede dig om, at afgive disse hver gang du foretager en betaling hos os. Vi vil ikke, som også er angivet i disse vilkår, kontakte dig via. E-mail eller på anden måde anmode om enhver form for betaling, kreditoplysninger eller sikkerhedsoplysninger. Hvis du modtager en e-mail, der beder om sådanne oplysninger, bør du kontakte vores kundeservice med det samme.

Vi bestræber os på, at sikre, at denne hjemmeside er fri fro virus og andet skadeligt indhold, der kan forårsage skade på din computer, selv om vi ikke giver garanti herom. Det er dit ansvar at sikre, at du har det rigtige udstyr (herunder opdateret anti-virus software) for at benytte hjemmesiden sikkert. Medmindre andet er krævet af gældende lovgivning, vil vi ikke være ansvarlig over dig ved tab eller skade, som du har fået, som følge af virus eller andet skadeligt indhold på vores hjemmeside.

Artikel 8 - Levering

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunkter vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det helt eller delvist er er forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol.

Hvis der ikke er mulighed for at levere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre.

Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig ved betaling, eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Artikel 9 - Korrekt indhold

Den pris du betaler, er som beskrevet nedenfor, den pris der blev vist på det tidspunkt, vi har modtaget din ordre, undtagen i tilfælde af fejl.

Vi bestræber os på at sikre, at alle priserne på hjemmesiden er korrekte, men fejl er uundgåelige. Hvis vi opdager fejl i prisen, vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så du kan bekræfte den faktiske pris eller annullere din ordre. Hvis vi ikke er i stand til at kontakte dig, ordren automatisk blive annulleret. Hvis du annullerer, men allerede har betalt, refunderer vi beløbet.

Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv moms. Alle størrelser, målinger og dimensioner er omtrentlige. Vi forsøger, at vise dem så korrekt som muligt, men vi kan ikke garantere, at de er helt korrekte.

Vi bestræber os på, at vise billeder af produkterne, som så tæt som muligt repræsenterer det faktiske produkt.

Artikel 10 - Retur, aflysninger og udskiftninger

For direkte information om returnering af dine bestilte varer, se venligst vores sektion om returpolitik.

Under forbrugerbeskyttelsens regler, har du ret til at annullere din ordre inden for 30 dage, begyndende på dagen efter, at du har modtaget produkterne. I dette tilfælde, vil du modtage en fuld tilbagebetaling for de produkter du har modtaget, som vil blive behandlet i overensstemmelse med refunderingssektionen nedenfor og i øvrigt i overensstemmelse med dine lovbestemte rettigheder. For at gøre det nemmest, kan vi også tilbyde et merafkast på cirka tredive dage, efter du har modtaget varen.

Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du informere os skriftligt via e-mail. Vi vil derefter arrangere en opsamling, hvor ordren skal afhentes i original emballage og i samme stand, som du modtog dem, gratis (se vores returpolitik sektion for mere information). Du har en juridisk forpligtelse til at være forsigtig med produkterne, mens de er i din besiddelse. Hvis du ikke overholder denne forpligtelse, kan vi have en søgsmålsret over dig for erstatning.

Disse vilkår påvirker ikke dine andre lovbestemte rettigheder som forbruger og er ikke beregnet som en fuldstændig redegørelse for dine lovmæssige rettigheder. For mere information om din ret som forbruger under beskyttelse af fjernsalg, skal du kontakte din kommune, forbrugerombudsmand eller et forbrugerrådgivningscenter.

I sjældne tilfælde er det muligt, at produktspecifikationerne ændres. Hvis dette er tilfældet, vil vi kontakte dig så snart vi kan, for at tilbyde dig et alternativ, som ligner det oprindelige produkt. Hvis du er utilfreds med den erstatning eller udskiftning, skal du kontakte vores kundeservice. Vi vil arrangere en opsamling og refundere dine penge i overensstemmelse med vores refunderingspolitik i Refunderinger nedenfor.

Hvis du mener, at du har modtaget defekte, beskadigede eller forkerte produkter, skal du informere os inden for en rimelig tid. Vær venlig ikke at sende produktet tilbage til os i første omgang. I stedet vil vi kontakte dig, for at diskutere en passende løsning, og kan tilbyde dig (uden begrænsning) reparation eller reservedele, et erstatningsprodukt eller en fuld refundering. Hvis vi kan tilbyde dig en refundering, vil vi refundere prisen på det defekte beskadigede eller forkerte produkt, samt eventuelle leveringsomkostninger og de rimelige omkostninger, du måtte pådrage i returnering af varen til os.

Artikel 11 - Refundering

Hvis du annullere en ordre i henhold til afsnittet Returnering ovenstående, vil vi refundere pengene, efter de bestilte produkter er blevet returneret til os. Refunderingen vil blive betalt til det betalingskort, eller den PayPal konto, du brugte til at betale for ordren. Som nævnt ovenfor, er du underlagt de regler, der fastsat for varer som er beskadiget under returnering.

Artikel 12 - Juridisk garanti  

Vi garanterer, at alle produkter købt hos os via vores hjemmeside, er i overensstemmelse med den relevante købsaftale i mindst to år fra levering af produktet i henhold til EU-lovgivningen, men den nationale lovgivning kan give dig yderligere rettigheder. Overensstemmelse med købsaftalen betyder, at produkterne stemmer overens med beskrivelsen på vores hjemmeside, er egnet til de formål, som varer af samme type sædvanligvis anvendes til, og viser kvalitet og ydeevne, der er normale i produkter af samme type, og som med rimelighed kan forventes. Den juridiske garanti dækker også skader, der kan opstå under forsendelsen.

I tilfælde af manglende overensstemmelse, er du berettiget til at få produkterne bragt i overensstemmelse gratis vha. reparation eller udskiftning, eller, hvis dette er umuligt eller uforholdsmæssigt, til et passende afslag i prisen eller tilbagebetaling. Hvis dit købte produkt er beskadiget, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Denne juridiske garanti påvirker eller forstyrrer ikke andre af dine andre rettigheder som kunde, baseret på nationale love og bestemmelser.

Dine rettigheder i henhold den lovbestemte garanti bliver ugyldig, hvis andre end fabrikanten eller en reparationsservice, der ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Artikel 13 - Ejendomsret

Den erhvervsdrivende har en klageprocedure, som er tilstrækkelig bekendtgjort, og behandler klager i overensstemmelse med denne klageprocedure.

Klager over aftalens gennemførelse skal beskrives fuldstændigt og tydeligt inden for rimelig tid og sendes til den erhvervsdrivende, efter at forbrugeren har konstateret fejl.

Klager, som er indgivet hos den erhvervsdrivende, bearbejdes inden for 14 dage regnet fra modtagelsen. Hvis det forventes, at en reklamation kræver en længere behandlingstid, besvarer den erhvervsdrivende klagen indenfor 14 dage ved at bekræfte modtagelsen og oplyse, hvornår forbrugeren kan forvente et mere detaljeret svar.

Kunden skal tillade den erhvervsdrivende mindst 4 uger til at løse klagen efter gensidigt samråd. Efter denne periode opstår der en tvist, der kræver tvistbilæggelse. 

Er du utilfreds med behandlingen af din klage? Du kan præsentere din klage til Forligsudvalget via den europæiske ODR-platform. (http://ec.europa.eu/consumers/odr)

Artikel 14 - Ejendomsret

Ved at acceptere vilkårene anerkender og accepterer du, at alle ophavsrettigheder og andre immaterielle rettigheder som er til rådighed for din personlige brug, forbliver vores ejendom på alle tidspunkter.

Du kan downloade eller kopiere indhold eller materialer, som støtte til personlig brug fra vores hjemmeside. Kopiering, reproduktion, udgivelse, distribution eller at vise indhold eller materialer der vises på vores hjemmeside for enhver anden brug er ulovlig, og er forbudt ved lov.

Indholdet og andre materialer på vores hjemmeside er tilgængeligt til din personlige brug og må ikke kopieres eller anvendes, medmindre det er aftalt til af os eller en af vores repræsentanter i godkendte skriftlige udtryk.

Artikel 15 - Ansvar

Hvis vi ikke overholder disse vilkår, vil vi kun ansvarlige over for dig for købsprisen for produkterne.

Vi vil ikke være ansvarlig for tab, der skyldes vores manglende overholdelse af disse vilkår, som falder under følgende kategorier: Tab af indkomst eller indtægt; tab af forretning; tab af fortjeneste; tab af forventede besparelser; tab af data; tab af goodwill eller omdømme; spild af ledelse eller kontortid; eller eventuelle særlige eller indirekte tab eller tab af goodwill eller omdømme.

Intet i denne aftale udelukker eller begrænser vores ansvar for død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed; bedrageri eller svigagtig vildledning; enhver overtrædelse af de forpligtelser, antydes af § 12 i Sale of Goods Act 1979; defekte produkter i henhold til loven forbrugerbeskyttelse 1987; eller alle andre spørgsmål, hvor det ville være ulovligt for os at udelukke eller forsøge at udelukke vores ansvar.

Selvom vi bestræber os på, at sikre vores hjemmeside opfylder alle gældende sikkerhedsstandarder, kan vi ikke holdes ansvarlig for uautoriseret adgang til oplysninger, du giver til os ved hjælp af vores hjemmeside.

Hvis nogen af disse vilkår eller andre bestemmelser i en kontrakt bestemmes af en kompetent myndighed for at være ugyldige, ulovlige eller ikke kan håndhæves på nogen måde, vil en sådan betingelse eller bestemmelse for så vidt blive adskilt fra de øvrige vilkår, betingelser og bestemmelser, der fortsat vil være gyldige i videst muligt omfang tilladt ved lov.

Artikel 16 - Andre vigtige vilkår

Alle kontrakter indgås på engelsk. Alle sager, der måtte opstå skal desuden underlagt være engelsk lov og vil være omfattet af de engelske domstole.

Disse vilkår udgør hele aftalen mellem os og erstatter alle tidligere diskussioner, korrespondance og forhandlinger mellem os vedrørende emnet.

Vi er enige om, at ingen af os har nogen rets midler i forhold repræsentation eller garanti (hvad enten det er uskyldigt eller forsømmeligt), som ikke er anført i disse Vilkår. Vi er enige om, at vores eneste ansvar i forbindelse med disse erklæringer og garantier, der er fastsat i disse Vilkår (hvad enten det uskyldigt eller forsømmeligt), vil være kontraktbrud.

Ingen person, der ikke er part i denne aftale, har ingen rettigheder til at håndhæve en bestemmelse i denne aftale.

Artikel 17 - Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende disse vilkår eller om websiden, så kontakt venligst vores kundeservice.

 

Vilkår og betingelser for erhvervskunder

Senast uppdaterad: 2020-06-01

 

Indhold:

Artikel 1 - Definitioner

Artikel 2 – Näringsidkarens identitet

Artikel 3 - Tillämplighet

Artikel 4 – Erbjudandet

Artikel 5 - Kontraktet

Artikel 6 - Prissättning

Artikel 7 - Uppfyllelse av avtalet och tilläggsgaranti

Artikel 8 - Leverans och utförande

Artikel 9 - Utökade transaktioner: varaktighet, uppsägning och förlängning

Artikel 10 - Betalning

Artikel 11 - Ansvar

Artikel 12: Äganderättsförbehåll

Artikel 13 - Klagomålsförfarande

Artikel 14 – Tvister

 

Artikel 1 - Definitioner

Under dessa villkor kommer följande termer och definitioner att användas:

1. Dag: kalenderdag;

 

2. Digitalt innehåll: data som produceras eller levereras i digital form;

 

3. Långtidsavtal: ett avtal som föreskriver regelbunden leverans av artiklar, tjänster och/eller digitalt innehåll under en viss period;

 

4. Hållbart medium: alla verktyg - inklusive e-post - som gör det möjligt för kunden eller entreprenören att lagra information som personligen riktas till dem på ett sätt som möjliggör framtida konsultation eller användning under en period som är anpassad till det mål som informationen är avsedd för och möjliggör oförändrad återgivning av den lagrade informationen;

 

5. Kund: den fysiska eller juridiska person som agerar som professionell och / eller för ett företag;

 

6. Entreprenör: den fysiska eller juridiska personen som erbjuder produkter, (tillgång till) digitalt innehåll och / eller tjänster till kunder på distans;

 

7. Avståndskontrakt: ett avtal som ingås mellan entreprenören och kunden inom ramen för ett organiserat system med distansförsäljning av produkter, digitalt innehåll och / eller tjänster varigenom, tills avtalet ingås, exklusivt eller delvis användningen görs av en eller flera tekniker för kommunikation på distans;

 

8. Skriftlig: i dessa villkor inkluderar "skriftlig" kommunikation via e-post och fax om avsändarens identitet och e-postens integritet är tillräckligt säker;

 

9. Teknik för att kommunicera på distans: en resurs som kan användas för att ingå ett kontrakt utan att kunden och entreprenören måste samlas samtidigt i samma utrymme;

 

10. Webbplats: entreprenörens webbshop där varor och tjänster erbjuds som kan köpas av kunder;

 

11. Plattform: den externa miljö där entreprenörer kan erbjuda varor och tjänster som kan köpas av kunder

Artikel 2 – Näringsidkarens identitet

Det privata aktiebolaget vidaXL BV, beläget på Mary Kingsleystraat 1, 5928 SK Venlo, The Netherlands.  Verksam i Nederländerna under momsregistreringsnummer: BE 0535798009, som handlas under Chamber of Commerce-nummer 52904822.

 

Artikel 3 - Tillämplighet

1. Dessa villkor är tillämpliga på varje entreprenörs erbjudande och varje distansavtal mellan entreprenören och kunden.

 

2. Om kunden inkluderar bestämmelser eller villkor som avviker från eller inte förekommer i de allmänna villkoren i sitt uppdrag, kommer bestämmelser eller villkor endast att gälla för entreprenören om de uttryckligen accepteras i skriftlig form.

3. Texten till dessa villkor kommer att göras tillgänglig för kunden innan distansavtalet ingås.  Om detta inte är möjligt på ett rimligt sätt kommer entreprenören att ange, innan distansavtalet ingås, hur villkoren kan konsulteras hos företagaren och att de kan skickas så snart som möjligt, gratis, på kundens begäran.

 

4. Om distansavtalet ingås elektroniskt kan det hända, i motsats till föregående stycke och innan distansavtalet ingås, att texten i dessa villkor görs tillgänglig för kunden på elektronisk väg på ett sådant sätt att det kan lagras av kunden på ett enkelt sätt på en hållbar databärare.  Om detta inte är rimligt möjligt kommer det, innan distansavtalet ingås, att anges var villkoren kan konsulteras elektroniskt och att de skickas elektroniskt eller på annat sätt, utan kostnad, på kundens begäran.

 

5. Om, och i den utsträckning en av bestämmelserna i dessa allmänna villkor är ogiltiga, måste den berörda bestämmelsen läsas i enlighet med den lagligt tillåtna bestämmelsen som ligger närmast innehållet till parternas avsikter, så som den verkar från den obefintliga eller ogiltiga bestämmelsen, medan de återstående bestämmelserna fortfarande är i kraft.

 

6. Om, utöver dessa villkor, specifika villkor för en extern plattform som produkter och tjänster erbjuds av företagaren gäller, kan kunden, i händelse av motstridiga villkor, alltid åberopa tillämpliga villkor som är mest gynnsamma för dem, men bara om villkoren inte kan undantas.

 

Artikel 4 – Erbjudandet

1. Om ett erbjudande är föremål för en begränsad varaktighet eller villkor, kommer detta uttryckligen att anges i erbjudandet.

 

2. Erbjudandet kommer att innehålla en fullständig och detaljerad beskrivning av de produkter, det digitala innehållet och / eller tjänsterna som erbjuds.

 

3. Webbplatsens innehåll såväl som dess erbjudande har komponerats med största omsorg.  Entreprenören kan dock inte garantera att all information på webbplatsen alltid är korrekt och fullständig. På grund av detta är alla priser, erbjudandet och annan information på webbplatsen och i annat material från entreprenören föremål för uppenbara programmerings- och skrivfel.

 

Artikel 5 - Kontraktet

1. Avtalet träder i kraft när kunden accepterar erbjudandet och uppfyller motsvarande villkor.

 

2. Om kunden har accepterat erbjudandet på elektronisk väg, kommer företagaren omedelbart på elektronisk väg att bekräfta mottagandet av godkännandet av erbjudandet. Om mottagandet av godkännande av erbjudandet inte har bekräftats av entreprenören kan kunden säga upp avtalet.

 

3. Efter att kunden accepterat erbjudandet förbehåller sig entreprenören rätten att annullera erbjudandet inom 3 arbetsdagar efter godkännande.   Entreprenören kommer omedelbart att meddela kunden om sådana avbokningar.

 

4. Om kontraktet ingås elektroniskt ska entreprenören vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för en säker elektronisk överföring av data och säkerställa en säker webbmiljö.  Om kunden kan betala elektroniskt kommer entreprenören att iaktta lämpliga säkerhetsåtgärder för detta ändamål.

 

5. Om det, efter det att avtalet har godkänts, visar sig att kunden har lämnat felaktiga uppgifter, har entreprenören rätt att fullgöra sina skyldigheter först efter att ha fått rätt information.

 

6. Entreprenören kan inom de lagstadgade bestämmelserna undersöka om kunden kan fullgöra sina betalningsförpliktelser samt undersöka all fakta och faktorer som är viktiga för att ingå distansavtalet på ett ansvarsfullt sätt.  Om entreprenören, baserat på denna undersökning, har goda skäl för att inte ingå avtalet, har de rätt att vägra en beställning eller ansökan, med angivande av skäl eller att bifoga särskilda villkor för genomförandet.  Om entreprenören, baserat på utredningen, avvisar begäran eller ställer särskilda villkor till den, kommer kunden att informeras om detta senast 3 dagar efter avtalets ingående.

 

Artikel 6 - Prissättning

1. Alla priser som nämns på webbplatsen och i annat material från entreprenören är inklusive moms (om inte annat anges) och om inte annat anges på webbplatsen, ingår andra tillämpliga avgifter.

 

2. I motsats till föregående stycke kan entreprenören erbjuda produkter eller tjänster, vars priser är kopplade till fluktuationer på den finansiella marknaden som entreprenören inte har något inflytande över, till rörliga priser.  Denna koppling till fluktuationer och det faktum att angivna priser är målpriser kommer att anges i erbjudandet.

 

3. Entreprenören kan ändra priserna två veckor efter avtalets ingående.  Kunder som inte håller med om ändringen har befogenhet att säga upp avtalet utan att debiteras för detta av entreprenören.

 

4. Ytterligare avgifter, såsom leveransavgifter och betalningsavgifter, kommer att nämnas på webbplatsen och kommer åtminstone att visas under beställningsprocessen.

 

Artikel 7 - Uppfyllelse av avtalet och tilläggsgaranti

1. Entreprenören garanterar att de levererade produkterna och tjänsterna överensstämmer med avtalet, med förståelse för att mindre avvikelser som accepteras inom sektorn avseende specificerade storlekar, vikter, kvantiteter, missfärgningar och små ömsesidiga färgavvikelser etc., inte räknas som brister på entreprenörens del.

 

2. Kunden måste undersöka de levererade varorna vid leveransen och kunden måste kontrollera om de levererade varorna uppfyller avtalsbestämmelserna. Detta inkluderar:

 

 • om rätt varor har levererats;
 • om de levererade varorna motsvarar kvantitet och antal enligt avtalet;
 • om de levererade varorna uppfyller de krav som kan ställas för normal användning och / eller kommersiella ändamål.

 

Vid synliga defekter eller brister måste kunden rapportera dessa till entreprenören inom 14 dagar efter leverans.  Om icke synliga defekter eller brister upptäcks, måste kunden rapportera dessa till entreprenören senast inom 14 dagar efter att han eller hon rimligen kunde ha upptäckt dessa.  Om kunden inte gör detta har han/hon inte längre rätt till någon form av reparation, utbyte, ersättning och / eller återbetalning för dessa brister.

 

3. Om entreprenören anser att ett klagomål är motiverat kommer de relevanta produkterna att repareras, bytas ut eller (delvis) ersättas efter samråd med kunden. Entreprenören kan därigenom omdirigera kunden till en tillverkare eller leverantör.

 

Artikel 8 - Leverans och utförande

1. I enlighet med vad som anges i detta avseende i artikel 3 av dessa villkor kommer entreprenören att utföra godkända beställningar med lämplig snabbhet.

 

2. Entreprenören har rätt att engagera tredje part om det krävs för att utföra de uppgifter som anges i kontraktet.

 

3. De angivna leveranstiderna måste tolkas som en skälig plikt och anses ha varit ungefärliga. Entreprenören kan välja transportör. Förutom i händelse av avsiktlig eller hänsynslöshet från säljarens sida, överskridande av leveranstiden berättigar aldrig kunden till någon form av ersättning.

 

4. Entreprenören förbehåller sig rätten att leverera sålda produkter i delar.

 

5. Risken för skada på och / eller förlust av produkter vilar på entreprenören fram till tidpunkten för leverans till kunden, såvida inte annat uttryckligen överenskommits. Om kunden samtycker till att hämta produkterna överförs risken när produkterna överlämnas.

 

6. Om kunden, eller en tredje part som utsetts av dem, inte är närvarande vid leveransadressen vid den överenskomna tiden för att ta emot produkterna, har entreprenören rätt att ta tillbaka produkterna. I samråd med kunden kan entreprenören, mot extra kostnader, erbjuda produkterna till kunden vid en annan tidpunkt och / eller annan dag. Om leveransen visar sig vara omöjlig kommer betalningsskyldigheten inte att annulleras och eventuella tilläggskostnader inklusive returkostnader debiteras kunden.

 

Artikel 9 - Utökade transaktioner: varaktighet, uppsägning och förlängning

Uppsägning:

1. Kunden kan alltid säga upp ett avtal som ingås på obestämd tid och är för regelbunden leverans av produkter, digitalt innehåll eller tjänster i enlighet med de avtalade uppsägningsreglerna och en uppsägningstid på högst två månader.

 

2. Kunden kan alltid säga upp ett avtal som ingås för en bestämd period och är för regelbunden leverans av produkter (inklusive el), digitalt innehåll eller tjänster i slutet av den bestämda perioden med iakttagande av de uppsägningsregler som överenskommits för detta syfte och en uppsägningstid på högst två månader.

 

3. Kunden kan säga upp de avtal som anges i föregående stycken skriftligen.

 

Förlängning:

4. Ett avtal som ingås för en viss period och är för regelbunden leverans av produkter (inklusive el), digitalt innehåll eller tjänster kommer automatiskt att förlängas för samma bestämda period.

 

5. De nämnda uppsägningstiderna gäller också för entreprenörens uppsägningar

 

Artikel 10 - Betalning

1. Kunden har skyldigheten att betala entreprenören under orderprocessen och med webbplatsen nämnda betalningsmetoder. Entreprenören står fritt att erbjuda olika betalningsmetoder som kan ändras då och då. Såvida inte annat bestäms är kunden skyldig att betala inom 14 dagar efter leverans.

 

2. Om kunden inte fullgör sina betalningsskyldigheter i tid, är de omedelbart ansvariga enligt lag utan att en formell underrättelse krävs. Entreprenören har rätt att höja det belopp som ska betalas med lagstadgad ränta och entreprenören har rätt att debitera kundens utomstående inkassokostnader.

 

Artikel 11 - Äganderättsförbehåll

1. Levererade varor förblir entreprenörens ägarskap tills kunden betalar hela beloppet.

 

Artikel 12 - Ansvar

1. Med förbehåll för avsikt eller grov vårdslöshet är företagarens totala ansvar gentemot kunden på grund av hänförligt misslyckande i utförandet av avtalet begränsad till kompensation till högst det belopp som anges för det avtalet (inklusive moms). I händelse av ett långtidsavtal är ansvaret begränsat till en återbetalning av det belopp som kunden var skyldig entreprenören under de tre månader som föregick skadan.

 

2. Entreprenören är inte ansvarig gentemot kunden för indirekt skada, inklusive men inte begränsad till följdskador, förlust av vinst, missade besparingar, förlust av data eller skada på grund av affärsavbrott.

 

3. Kunden ersätter entreprenören för alla anspråk gentemot tredje part, förutom i händelse av avsiktlig hänsynslöshet från entreprenören eller en lagstadgad chef för entreprenören.

 

4. De föregående styckena gäller inte för skador på grund av återförsäljning av felaktiga produkter som köpts från entreprenören, om klientens kunder förbinder sig till rättsliga åtgärder mot dem.

 

5. Om inte fullgörandet av avtalet är permanent omöjligt, ska en entreprenörs ansvar på grund av en hänförlig underlåtenhet att fullgöra en skyldighet från avtalet endast uppstå om kunden genast skriftligen informerar entreprenören med en rimlig tidsfrist för att avhjälpa misslyckandet, och entreprenören fortsätter att vara i försummelse när det gäller att fullgöra sin skyldighet efter den perioden. Meddelandet om fallissemang måste innehålla en så fullständig och så detaljerad beskrivning som möjligt av bristen, så att entreprenören ges möjlighet att svara tillräckligt.

 

6. En förutsättning för eventuell rätt till ersättning är att kunden alltid rapporterar skadorna till entreprenören skriftligen så snart som möjligt, men senast 14 dagar efter de har uppstått. Skador som inte har uppmärksammats av entreprenören inom den perioden är inte berättigade till ersättning, såvida inte kunden kan visa att han inte kunde ha rapporterat skadan tidigare.

 

7. I händelse av force majeure är entreprenören inte skyldig att kompensera skador till kunden.

 

Artikel 13 - Klagomålsförfarande

1. Entreprenören har ett tillräckligt publicerat klagomålsförfarande och hanterar klagomålet i enlighet med detta klagomålsförfarande.

 

2. Klagomål rörande genomförandet av avtalet måste skickas till entreprenören, fullständigt och tydligt beskrivet, inom en rimlig tid efter att kunden har konstaterat bristerna.

 

3. Klagomål som skickas till entreprenören kommer att besvaras inom en period på 14 dagar räknat från mottagandedatumet. Om ett klagomål kräver en förväntat längre behandlingstid svarar entreprenören inom 14 dagar med en bekräftelse på mottagandet och en uppgift om när kunden kan förvänta sig ett mer omfattande svar.

 

Artikel 14 - Tvister

1. Avtal mellan entreprenören och kunden som dessa villkor gäller regleras uteslutande av nederländska lagar.

 

2. Eventuella tvister som kan uppstå på grund av avtalet och inte kan lösas i minnet kan exklusivt överlämnas till domstolen i Oost-Brabant, plats 's-Hertogenbosch. Detta är föremål för i den mån obligatoriska behörighetsregler begränsar detta val. Entreprenören och kunden kan lösa sina tvister genom bindande råd eller skiljedom.

 

Vilkår og betingelser for brug af websiden vidaXL

Version: 2020-06-01

Indhold

Artikel 1 – Definitioner 

Artikel 2 - Anvendelse 

Artikel 3 – Brugerkonto 

Artikel 4 – Vilkår og betingelser for websiden 

Artikel 5 – Ordrer 

Artikel 6 - Auktioner 

Artikel 7 - Bedømmelse 

Artikel 8 – Lukning af konto og websidens funktioner 

Artikel 9 – Privatlivspolitik og personlige oplysninger 

Artikel 10 –Intellektuel ejendom og tredjepartsdata 

Artikel 11 - Erstatningsansvar  Artikel 12 - Diverse 

Artikel 1 – Definitioner 

 • Konto: Den konto, som brugeren skal oprette for at kunne placere ordrer, deltage i auktioner og give bedømmelser. 
 • Tredjepartssælger(e): En tredjepart, der tilbyder produkter til brugerne via websiden. 
 • Bruger: Alle besøgende på websiden. 
 • Vilkår og betingelser for brug: Disse vilkår og betingelser for brug af websiden vidaXL
 • Bedømmelse: En bedømmelse, der kan gives af brugeren af vidaXL, websiden og/eller tredjepartssælgere. 
 • Auktioner: Auktionerne der afholdes af vidaXL på websiden. 
 • vidaXL: vidaXL Marketplace Europe B.V. hovedkontor i (5928 SK) Venlo på Mary Kingsleystraat 1.
 • Webside: Websiden, som aktivt findes under URL vidaxl.nl og enhver anden webside, URL eller anvendelse dedikeret til vidaXL.

Artikel 2 – Anvendelse 

 1. Disse vilkår og betingelser for brug gælder for enhver brug af websiden, herunder brug af kontoen.
 2. vidaXL forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser for brug fra tid til anden. De ændrede vilkår og betingelser for brug vil være gældende, så snart de er blevet offentliggjort på websiden. Derfor er det tilrådeligt at kontrollere vilkår og betingelser for brug regelmæssigt.

Artikel 3 – Brugerkonto 

 1. For at kunne placer ordrer, deltage i auktioner og give bedømmelser, er det nødvendigt at oprette en konto. Brugeren kan oprette en konto ved at levere de nødvendige oplysninger via online-formularen på websiden. Denne formular kan findes under overskriften ”Ny kunde? ”.
 2. For at kunne oprette en konto skal brugeren:
  1. være mindst 18 år på det tidspunkt, kontoen oprettes; 
  2. have en gyldig e-mailadresse.
 3. Når kontoen er blevet oprettet, vil brugeren modtage en bekræftelsesmail. Så snart kontoen er blevet aktiveret, kan brugeren logge ind ved hjælp af sin e-mailadresse og det password, som han eller hun har valgt.
 4. En e-mailadresse kan kun bruges én gang til at oprette en konto. En konto er strengt personlig, må ikke overdrages og er knyttet til den bruger, der har oprettet kontoen.
 5. Brugeren skal sikre, at de oplysninger, han eller hun leverer vedrørende kontoen og i yderligere kommunikation med vidaXL er korrekte, fuldstændige og opdaterede. Enhver ændring af personoplysningerne kan foretages af brugeren selv ved at logge ind på kontoen og foretage ændringerne.
 6. Brugeren skal holde adgangskoden fortrolig og skal træffe rimelige foranstaltninger for at forhindre uautoriserede tredjeparter i at få kendskab til og bruge adgangskoden og / eller hans eller hendes konto.
 7. Brugeren er forpligtet til straks at underrette vidaXL i tilfælde af tab, tyveri eller (mistænkt) misbrug eller uautoriseret brug af adgangskode og / eller konto af tredjemand. Indtil at denne meddelelse rent faktisk modtages af vidaXL, vil brugeren blive holdt ansvarlige for eventuelle skader som følge af misbrug af adgangskode og / eller konto.
 8. Hvis vidaXL konstaterer eller har mistanke om, at uvedkommende bruger eller i stand til at bruge brugerens konto, forbeholder vidaXL sig ret til straks at blokere den pågældende konto og inddrive eventuelle skader, vidaXL måtte lide som følge af dette fra brugeren, uden vidaXL blive holdt ansvarlig for skader lidt af brugeren.

Artikel 4 – Brug af websiden

 1. Brugeren garanterer, at de oplysninger og data leveret af ham eller hende er korrekte, fuldstændige og pålidelige. vidaXL forbeholder sig ret til at kontrollere rigtigheden af de leverede oplysninger og data og til at fjerne oplysninger og data fra brugeren, hvis de bevises, at de er ukorrekte eller hvis deres korrekthed ikke kan verificeres.
 2. Brugeren må ikke:
  • forstyrre driften af websiden eller anvende software, der kunne forstyrre driften af websiden;
  • igangsætte processer / give processer mulighed for at fortsætte, som med rimelighed kan mistænkes for at begrænse andre brugere eller have negativ indvirkning på brugen af websiden. 
  • optræde som en anden bruger.
 3. Brugeren må ikke gengive websiden eller nogen del af websiden eller stille den til rådighed (ved hjælp af deep-linking eller andet), uden først at have fået skriftlig tilladelse fra vidaXL.

Artikel 5 – Ordrer

 1. vidaXL’s generelle vilkår og betingelser og vidaXL’s returbetingelser gælder for alle ordrer hos vidaXL, der placeres på websiden. Brugeren accepterer disse generelle vilkår og betingelser samt returbetingelser, når han eller hun opretter en konto.
 2. For ordrer hos tredjepartssælgere gennem websiden gælder tredjepartssælger(e)s generelle vilkår og betingelser samt returbetingelser. Disse forefindes på tredjepartssælgernes virksomhedsside. Hvis tredjepartssælgeren ikke har separate vilkår og betingelser og/eller returbetingelser, vil vidaXL’s Generelle Vilkår og Betingelser og/eller Returbetingelser gælde for købsaftalen mellem brugeren og tredjepartssælgeren.

Artikel 6 – Auktioner

 1. vidaXL’s auktionsbetingelser gælder for deltagelse i auktioner, som holdes af vidaXL på websiden. Brugeren accepterer disse auktionsbetingelser, når han eller hun opretteren konto, eller i det mindste på det tidspunkt at brugeren deltager i en auktion for første gang.
 2. Brugeren må ikke uretfærdigt eller uretmæssigt påvirke budgivningen på nogen måde.

Artikel 7 – Bedømmelser

 1. Efter et køb via websiden, kan brugeren blive af eller på vegne af vidaXL blive bedt om at vurdere vidaXL, websiden og / eller tredjepartssælger(e) ved at give en bedømmelse. vidaXL forbeholder sig ret – men ikke pligt – til at placere bedømmelsen på websiden eller på anden måde offentliggøre den, inkl. det navn, bosted og dato for bedømmelsen, der gives af brugeren.
 2. I tilfælde af bedømmelser, som er indsamlet af tredjepart på vegne af vidaXL, gælder de generelle vilkår og betingelser og / eller vilkår og betingelser fra den pågældende part.
 3. vidaXL forbeholder sig ret til ikke at offentliggøre en bedømmelse eller fjerne den fra websiden, hvis tredjepartssælgeren kan bevise, at den pågældende bedømmelse er:
  • i strid med lovgivningen eller gældende bestemmelser; 
  • i strid med den offentlige orden eller anstændighed; 
  • en bedømmelse kun af produktet;
  • ikke vedrører den pågældende sælger;
  • indeholder personlige oplysninger om sælger; 
  • indeholder en URL eller reklame; 
  • er falsk.

Artikel 8 – Lukning af konto og and websidens funktioner

 1. vidaXL forbeholder sig ret til at afvise brugere eller opsige deres konto ensidigt, hvis der er grund til dette, for eksempel i tilfælde af:
  • uautoriseret brug eller misbrug af websiden og / eller konto;
  • manglende overholdelse af disse vilkår og betingelser for brug eller auktionsbetingelser;
  • manglende overholdelse af aftaler mellem brugeren og vidaXL og / eller tredjepartssælger(e).
 2. Endvidere har vidaXL ret til at begrænse, afvise eller tilbagekalde visse anvendelser eller midlertidigt blokere kontoen fra at blive brugt i tilfælde som beskrevet i Artikel 8.1.
 3. vidaXL forbeholder sig på alle tidspunkter ret til at indstille tilgængeligheden til funktioner på websiden eller ændre disse.

Artikel 9 - Privatlivspolitik og personlige oplysninger

 1. De personlige oplysninger, som brugeren leverer til vidaXL, såsom hans eller hendes navn og adresse, telefonnumre og e-mailadresser, behandles af vidaXL i filer, der ejes af vidaXL. Disse oplysninger vil blive brugt af vidaXL til at håndtere konti og auktioner, behandle ordrer, levering og fakturering og eventuel mægling i tvister mellem bruger og tredjepartssælger(e).
 2. Brugeren har til enhver tid mulighed for at få adgang til, ændre eller udvide sine personlige oplysninger ved at logge ind på sin konto.
 3. I princippet vil vidaXL ikke videregive personlige oplysninger til tredjepart, medmindre dette er nødvendigt for at udføre en aftale med brugeren. vidaXL vil for eksempel give brugerens navns og adresse, e-mailadresse og telefonnummer til tredjepartssælger(e ), så vidt dette er nødvendigt for at udføre en købsaftale mellem brugeren og tredjepartssælger(e). Kommunikationen mellem brugeren og tredjepartssælger(e) håndteres via en mailfunktion hos vidaXL. Kommunikationen gemmes på vidaXL’s servere og kan tilgås og bruges af vidaXL med henblik på at:
  • hjælpe brugeren og / eller tredjepartssælgeren i tilfælde af spørgsmål og / eller problemer; 
  • vurdere, om tredjepartssælgeren opfylder / har opfyldt hans eller hendes krav;
  • og analysere procesforbedringer.
 4. Websiderne anvender cookies. Cookies anvendes eksempelvis til at huske login-data. Desuden er tredjeparts cookies indsat på websiden.
 5. Brugeren kan indstille sin browser på en sådan måde, at den ikke modtager cookies under hans eller hendes besøg på websiden. I dette tilfælde kan det dog være, at brugeren ikke fuldt ud kan udnytte alle funktioner på websiden, eller at hans eller hendes adgang til dele af websiden og / eller kontoen er begrænset
 6. vidaXL forbeholder sig ret til at lagre data vedrørende den besøgendes adfærd på websiden (IPadressen bruges, blandt andet), hvis der er mistanke om, at misbrug og / eller uautoriseret brug af websiden sker gennem brugerens konto.
 7. For mere information om, hvordan vidaXL anvender brugernes personoplysninger og implementerer cookies på websiden, henvises der til vidaXL’s fortrolighedspolitik, som findes på websiden.

Artikel 10 – Intellektuel ejendom og tredjepartsdata

 1. Medmindre andet er angivet, forbeholdes alle rettigheder, herunder ophavsret og andre immaterielle rettigheder for (oplysninger på) websiden vidaXL i det omfang, de ikke forbeholdes tredjepart / de tilladelsesindehavere, der gør oplysningerne tilgængelige.
 2. Brugeren må konsultere (oplysningerne på) websiden og lave kopier til privat brug, eksempelvis ved at printe eller gemme dem. Enhver anden brug, f.eks. lagring og gengivelse af (dele af) websiden på en separat webside eller oprettelse af forbindelser, hyperlinks eller deeplinks til (dele af) websiden er ikke tilladt uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra vidaXL.
 3. Oplysningerne på hjemmesiden er delvist leveres af tredjeparter, såsom tredjepartssælgere og andre brugere (i tilfælde af bedømmelser). vidaXL kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader som følge af ukorrekte, ufuldstændige eller uretmæssig oplysninger fra tredjepart på websiden.
 4. Hjemmesiden kan indeholde links til eksterne internetsider. vidaXl kan ikke holdes ansvarlig for brug eller indhold af websider, som der linkes til via websiden, eller som har et link til websiden.

Artikel 11 – Erstatningsansvar

 1. Brugeren anerkender, at i tilfælde af ordrer med tredjepartssælger(e), laves købsaftalen mellem brugeren og tredjepartssælgeren, og at vidaXL hverken er eller vil blive part i denne aftale.
 2. Som sådan er vidaXL ikke forpligtet til at verificere eller vurdere kvaliteten, mængden eller kapaciteten af de produkter, der tilbydes af tredjepartssælger(e) på websiden og kan ikke holdes ansvarlig på nogen måde for skader som følge af, at sådanne oplysninger viser sig at være at være forkerte, ufuldstændige eller uretmæssige.
 3. Skulle vidaXL holdes ansvarlig for skader uden hensyn til dette, er dette ansvar i alle tilfælde begrænset til købsprisen på det pågældende produkt, der faktureres af tredjepartssælger til bruger.
 4. vidaXL’s erstatningsansvar, uanset art, er begrænset til det beløb, som vidaXL’s ansvarsforsikring godtgør i den pågældende sag.

Artikel 12 – Diverse

 1. Hvis en eller flere af bestemmelserne i disse vilkår og betingelser for brug ikke længere er bindende, gyldig eller implementérbar, vil de andre bestemmelser fortsat være gældende i fuldt omfang. I et sådant tilfælde, vil vidaXL erstatte den pågældende bestemmelse med en ny bestemmelse, der skal fastlægges af vidaXL og nærme sig betydningen af den pågældende bestemmelse så meget som muligt.
 2. Ved brug af websiden, brug af kontoen og disse vilkår og betingelser er dansk lov udelukkende relevant.

 


Vedhæftning(er)

Vilkår & betingelser

Returneringspolitik

Privatlivs- og cookiepolitik