Skab en bistro-oase

 

Velkommen til din helt egen bistro-oase i haven! Slap af i komfortable møbler omgivet af den smukke natur. Nyd et lækkert måltid, en skøn kop kaffe og hyggelige samtaler med familie og venner. Se nærmere på vores looks i kategorien bistro-oase. De vil forvandle dit uderum til det perfekte sted til spisning og afslapning, og du får mulighed for at skabe en masse minder.

 

Få looket

Se vores udvalg af produkter, der er inspireret af udendørs bistroers hyggelige charme.


Populært lige nu
+ 188 valg
384.00 DKK

Inkl. moms

104,35 DKK /m²

Mere inspiration


 

Fra vores butik til dit hjem – vær med i #sharemevidaxl-galleriet!

Bliv inspireret med vidaXL!

Vil du gerne designe dit drømmehjem? Selvom du har en lang række produkter at vælge imellem, så har du også brug for en smule inspiration til hjemmet og haven. Vi har skabt dette inspirationsområde for at guide dig igennem de mest velkendte interiørstile og smukke trends lige for tiden.

For at forvandle et hus til et hjem skal du tilføje din unikke personlighed gennem alle detaljer. Vi inviterer dig til at blive inspireret med os og udforske den ultimative liste over interiørstile. Forelsk dig i den minimalistiske skønhed ved den skandinaviske og moderne stil, eller tilføj et dristigt præg med det industrielle look. Mød den landlige interiørstil, der er uforglemmelig gennem dens rustikke accenter. Eller hvad med de skønne boheme- og retro stile? Se dem nu!


#sharemevidaXL: vores produkter, dine design

Sandheden er, at vi henter inspiration fra rigtige hjem og de mennesker, der integrerer vores møbleringsløsninger og indretningstips i deres bolig. Vores kunder er derfor de helte, der inspirerer os. Vi sætter pris på, at de deler deres boligindretning med os. Vi ser det som en fantastisk kilde til inspiration til hjemmet og haven.

Vi har derfor skabt et sted, hvor alle indretningsstile og -trends mødes, mens vores kunder er i rampelyset. Bliv inspireret af vores kunders kreationer ved at besøge vores #sharemevidaxl side, som er dedikeret til at fejre dig og dine kreative design. Her finder du et stort udvalg af vores produkter, der er anvendt i rigtige hjem. Du vil være i stand til at se, hvordan de passer ind i dit interiør, og du kan dermed blive inspireret. Vil du også være med? Se betingelserne her!


Tilmeld dig de inspirerende nyhedsbreve

Vidste du, at den bedste boligindretningsinspiration starter med en lejlighedsvis e-mail? Vi introducerer derfor vores inspirerende nyhedsbreve! Du skal blot tilmelde dig, og så sender vi dig yderst nyttige nyhedsbreve. Vores nyhedsbreve har det hele, lige fra hjem- og haveinspiration til indretningsidéer og et kæmpe udvalg af fede ting, ethvert hjem bør have.

Du vil være den første til at lære om de nye spændende trends og opdateringer på populære designstile. Brug nyhedsbrevene som en inspirationskilde til dine projekter i hjemmet! Tilmeld dig vores inspirerende nyhedsbreve, og bliv en del af vidaXL-samfundet!