4 tips til at vælge den perfekte massagestol

Vi har alle travle liv med arbejde og forpligtelser, og den til tider hektiske hverdag kræver afslappende øjeblikke, så vi kan komme ned i gear og starte på en frisk dagen efter. Da alle ikke har fri adgang til spa og massage, kan det være løsningen at få din egen massagestol!

Spekulerer du på, hvordan du vælger den bedste massagestol? Vi har svaret! En massagestol har mange fordele:

  • Afslapning i krop og muskler efter lange, hårde dage på arbejdet
  • Massage sænker blodtrykket og reducerer stress
  • Hjælper dig til et afbalanceret mentalt og fysisk helbred

Med dette i tankerne er det klart, at det at have din egen massagestol kan forbedre din dagligdag. For at købe den perfekte stol er der nogle forskellige ting at overveje. Læs videre, og se vores grundige købsvejledning til massagestole for at lære alt det, du behøver at vide.

 

1. Hvad er den rigtige størrelse på din massagestol?

At finde den bedste massagestol kræver lidt research. For det første er der dine personlige behov, der skal imødekommes. Derefter er der visse æstetiske kriterier, da en massagestol er ret stor, og den skal passe godt til din indretning. Og så skal man tænke på budgettet. Da de fleste massagestole har så mange forskellige funktioner, er de ikke nødvendigvis billige.

Det første skridt er at vælge det rigtige sted at stille din massagestol. De er ofte ret store, så du har brug for plads nok. Nogle har fodstøtter, andre har behagelige armlæn.

Standardmålene for en massagestol, når de er lænet tilbage, er omkring 75 x 160 x 85 cm (B x D x H). I de fleste tilfælde skal du have op til 100 cm frirum bag stolen for at få fuldt udbytte af dens lænefunktion. Andre stole kræver kun 10 cm mellem stolens bagside og væggen.

Vi anbefaler at kontrollere de nøjagtige mål på den stol, du kan lide, og se, hvor den passer ind i dit hjem. En lille massagestol kan være en god tilføjelse til din stue, dit hjemmekontor eller endda dit soveværelse. Tænk også på stolens vægt, da dette kan påvirke dine gulve over tid. Stil din stol på et tæppe for at undgå gulvskader.

 

2. Udseendet betyder noget …

... når man taler om en massagestol! Med tiden har massagestole udviklet sig, ikke kun med hensyn til funktioner, men også design. Nogle populære modeller ser meget futuristiske ud og passer perfekt i en moderne indretning. Andre har bevaret deres klassiske udseende og er lettere at kombinere med mange andre stilarter.

3. Hvad er din stil? Vælg den rigtige farve og det rigtige materiale

Din massagestol vil blive din oase af afslapning, så stolen skal både være holdbar og superkomfortabel. Dette adskiller sig fra stol til stol alt efter de anvendte materialer. Det, du skal kigge efter, er en glat og blød polstring, der hjælper dig med at nyde en fantastisk massage derhjemme.

De mest populære massagestole er lavet af læder og kunstlæder. Den detalje gør stolene holdbare, nemme at rengøre og bløde at røre ved. Læder - ægte eller ej - er et klassisk valg for en stol og passer til enhver stil.

Hvis du vil have alle fordelene ved en moderne massagestol, anbefaler vi en stol med stofpolstring. Disse stole har ofte et stel af træ og ligner en klassisk lænestol, men med alle massagefunktionerne. På den måde kan stolen faktisk supplere din indretning.

Hvordan vælger du farven på din massagestol? Det er ret enkelt: vil du have et statement-møbel, der skiller sig ud, eller en stol, der passer ind i din eksisterende indretning? Mørke og neutrale farver giver stolen en hyggelig og rolig udstråling, mens stærke farver får din massagestol til at stjæle spotlyset i din stue.

 

4. Massagefunktioner

Gennemse alle massagefunktionerne for at få et indtryk af, hvad de forskellige stole kan tilbyde. Mange massagestole har flere massagepunkter - til dine skuldre, ryg og ben. Nogle fungerer med airbags, andre bruger massageruller, mens nogle stole har begge funktioner.

Tænk over, hvad der vil være bedst for dig, da airbag-massagen er blidere ved dine muskler. Omvendt giver rullerne en mere intens massage, der virker godt mod muskelsmerter.

Vil du have en opvarmningsfunktion i din stol? Denne funktion kan lindre stress og træthed, samtidig med at de stimulerer blodcirkulationen. Den automatiske detekteringsfunktion er en anden detalje, du kan overveje, da massagepunkterne med denne funktion kan justere deres position efter din kropsfigur for at give dig den bedste massage nogensinde. Tag et kig på andre specielle funktioner for at finde ud af, hvordan du vælger den ideelle massagestol.

For mere inspiration kan du se vores foretrukne massagestole herunder.