24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Liggeunderlag

Det perfekte liggeunderlag til teltturen | vidaXL.dk

Leder du efter et behageligt liggeunderlag? Så finder du det hos os i vores store sortiment! Hvis du snart skal afsted på en sjov og eventyrrig campingtur med familien, eller hvis dit barn skal på lejrskole eller telttur med skolen, så er det nødvendigt at have et komfortabelt og kompakt liggeunderlag med sig. Med vores udvalg af forskellige typer underlag vil du være i stand til at finde det perfekte produkt, der passer helt specielt til dig.

Gør teltturen mere behagelig med et skønt liggeunderlag

Hvem siger, at det skal være ubehageligt at være på telttur eller lejrskole? Det er noget, der hører fortiden til! Med et liggeunderlag fra vidaXL behøver du ikke længere at bekymre dig om, om du får en god nats søvn i teltet.

Vores campingmadrasser tilbyder dig en behagelig soveoplevelse, så du kan vågne op og være frisk og veludhvilet næste dag, så du er klar til alle de eventyr, der venter dig i den smukke natur. Søvnkvaliteten er også vigtig, selvom du er på telttur, så derfor bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten, når du skal vælge det rette liggeunderlag til dig.

Et bredt udvalg af underlag

Hos vidaXL finder du en bred vifte af underlag. Vi har den helt klassiske type, som de fleste af os har haft med på lejrskole i barndommen. Vi tilbyder dog også luksuriøse, oppustelige liggeunderlag, som giver endnu mere komfort. De er hurtige at puste op, og det er nemt at lukke luften ud igen. De er kompakte, så når de er foldet sammen, optager de ikke meget plads. Du skal således ikke bekymre dig om, hvorvidt du har plads til at tage det med på turen. Nogle af de oppustelige madrasser kommer også med en indbygget hovedpude, hvilket tilbyder ekstra komfort under campingturen.

Vores kompakte underlag er fugtafvisende, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om den kolde jord om natten. En alsidig og transportabel sovemåtte fra vidaXL vil derfor være det perfekte valg til campister, vandreentusiaster samt børn, der skal på lejrskole med hele klassen.

Se mere