24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Hjem & have  (33)

Grill

 

Køb en grill hos vidaXL

At arrangere en grillfest på en dejlig sommerdag sammen med familie og venner er altid en god idé. Nyd solen og det gode selskab, mens du venter på, at maden bliver færdig på grillen, eller hold en ægte, amerikansk barbecue. Hos vidaXL kan du finde masser af dejlige griller, så du kan blive en rigtig udendørskok. Du kan f.eks. vælge en traditionel kulgrill, en elektrisk grill, en bordgrill, hvis der er begrænset plads, eller en røgegrill til de mere erfarne kokke.

 

Forskellige typer grill hos vidaXL

Mens det tidligere var trækulsgrillen, der var standarden, er der i disse dage mange forskellige slags griller at vælge i mellem. Herunder kan du læse, hvordan de mest populære grilltyper fungerer, og hvilken mad, de er bedst egnet til:

Gasgrill: Det, der gør gasgrillen så populær, er, at den varmes op meget hurtigt. Dette sikrer, at du ikke spilder tid på at vente på, at kullene bliver varme, men du kan straks begynde at grille. Det er også praktisk, at du med en gasgrill nemt kan kontrollere flammenes højde. På den måde kan du stege dit kød til perfektion uden at skulle bekymre dig om, at det brænder på. En ting, du skal være opmærksom på, er at kontrollere, om du har gas nok, før du tænder op for grillen. Det ville være en skam, hvis flammerne skulle gå ud, mens der grilles.

Elektrisk grill: I en elektrisk version gælder det også, at grillen er hurtig at tænde, og at du med lethed kan styre grillens temperatur. En anden fordel ved den elektriske grill er, at de normalt er lidt mindre i størrelse. Dette giver dig mulighed for at bruge dem næsten overalt, selvom du ikke har en stor have. Husk, at du skal bruge en forlængerledning for at bruge grillen. Så sørg for altid at være velforberedt, inden du starter din grillfest.

Trækulsgrill: Den mest klassiske variant, du kan købe, er kulgrillen. Det er den slags grill, der sikrer, at maden smager, som den skal ifølge mange mennesker. Ved at bruge kul får dit kød og grøntsager en dejlig røget smag. Den eneste ulempe ved en kulgrill er, at du skal begynde at forberede grillen i god tid. Kullet har brug for tid til at blive varmt nok. Med med lidt tålmodighed kan du nyde dejlig, grillet mad med den autentiske, røgede grillsmag.

 

Vedligeholdelse af din grill

For at sikre, at du kan nyde din grill fuldt ud, er det vigtigt, at du vedligeholder den. Efter brug er det vigtigt at rengøre grillen korrekt. Sørg for, at alle madrester fjernes fra grillristen, så de ikke brænder fast. Den resterende aske kan du smide ud med det normale affald. Sørg for, at alt er helt kølet af, før du smider det ud! Derudover er det en god idé at opbevare grillen tørt i vintermånederne. Stil den indenfor, eller dæk den til med et beskyttelsesovetræk. På den måde undgår du, at grillen ruster eller bliver beskadiget pga. dårligt vejr.

 

Bestil en grill hos vidaXL

Når du har fundet den perfekte grill, kan du nemt bestille den hos vidaXL. Levering er altid gratis, uanset hvor stor en grill, du bestiller!

 

Se mere