Gør dit uderum smukkere med møbler med naturlig rattan- og rattan-effekt

Oplev den smukke rattan, der aldrig går af mode.Se naturlige og syntetiske rattan-produkter!

Byd rattan velkommen: Tidløs skønhed til udendørs brug

Velkommen til vores guide til havemøbler med naturlig og rattan-effekt! Vores rattanmøbler har en tidløs charme og holdbarhed. Naturlig rattan, der er afledt af palmetræer, passer smukt ind ethvert uderum. Polyrattan, kaldet PE-rattan, er til gengæld et syntetisk, vejr- og UV-resistent materiale. Det ligner naturlig rattan, men det er meget stærkere og mere holdbart. Naturlige eller syntetiske rattanmøbler tilføjer et indbydende præg til ethvert rum og inviterer dig til at nyde fredelige øjeblikke udendørs.

Vi elsker rattanmøbler på grund af deres udseende og modstandsdygtighed over for elementerne. Sammenlignet med træ- eller metalmøbler er rattan naturligt vandafvisende. Dette gør det ideelt til udendørs brug. Det er også let, men robust, så du nemt kan rykke rundt i dit uderum, så det passer til dine behov. Når du holder grillaften eller nyder en stille eftermiddag, er rattanmøbler den perfekte kulisse til udelivet.

 

Havemøbler med naturlig effekt og rattan-effekt til enhver stil og ethvert rum

Har du en stor have eller en lille altan? Havemøbler i rattan tilbyder muligheder, der passer til enhver stil og ethvert rum. For eksempel er vores hyggelige havesofaer i rattan perfekte til både store og små sammenkomster. Bistrostole eller borde i polyrattan passer til din søde og lille altan. Til gartneren i dig har vi plantekasser i rattan , der ikke falmer let. Her er en fantastisk nyhed: Rattan tilpasser sig forskellige design, vejrforhold og pladsbegrænsninger.

Rattanmøbler kender ingen grænser, hvad angår stil. Dens tidløse charme rækker ud over trends, hvilket gør den til et godt valg til klassiske eller moderne uderum. Det passer godt med et rustikt og landligt look. Og det vil passe ind i ethvert moderne eller minimalistisk design. Dens neutrale farvepalet kombineres med farverige puder, tæpper og tilbehør, så du kan personliggøre dit uderum.

Populært lige nu
+ 3 valg
1,832.00 DKK

Inkl. moms

-10% Populært lige nu
+ 14 valg
1,126.00 DKK

Inkl. moms

-10% Populært lige nu
+ 1 valg
5,969.00 DKK

Inkl. moms

 • Forskellige typer havemøbler og tilbehør i rattan

  Udforsk en verden af valgmuligheder med vores kollektion af havemøbler og tilbehør med naturlig effekt og rattan-effekt. Fra haveborde, der er perfekte til udendørs spisning, til stilfulde krukker og plantekasser til dine levende blomster - der er noget til ethvert udendørs behov.

  Skab et muntert uderum! Hvert et hjørne bliver en grund til at samles, hvad enten det er omkring indbydende spisebordssæt eller komfortable loungemøbler. Tilføj det sidste præg med rattan-tilbehør såsom lanterner, krukker og plantekasser, bænke og ottomaner. Lanterner giver et blødt skær, bænke har et romantisk præg, og ottomaner tilbyder ekstra siddepladser.Krukker og plantekasser lavet af polyrattan er vejrbestandige, så du vil nyde dem i mange år fremover.

 • Praktisk stil med sofaer og siddepladser i rattan

  Det vigtigste element i dit hyggelige uderum er siddepladser i rattan. Det skyldes, at naturlig rattan er behandlet for at modstå fugt, så du ikke behøver at bekymre dig om pludselig nedbør. Vi anbefaler, at du tørrer møblet af efter regn og tildækker det i dårligt vejr. Du vil dermed forlænge dets holdbarhed og skønhed. Hvis du vælger sofaer i polyrattan, kan de modstå langvarig fugt uden bekymringer.

  Men vent, der er mere end det! Siddeløsninger i rattan er mere end bare holdbare – de er supernemme at flytte rundt, da de er så lette. Du kan lege designer og skabe din drømmehave med vores lænestole, bænke og liggestole.

  Havestole med naturlig effekt og rattan-effekt giver også komfort, når du har gæster på besøg, eller du bare gerne vil slappe af alene. Rattan er et fleksibelt materiale, så det giver god støtte uden at være for stift. Sammen med bløde puder inviterer vores siddeløsninger i rattan dig til at slappe af i komfort.

 • Opbevaringsløsninger i rattan, der forenkler din bolig

  Gør dig klar til at rydde op med opbevaringsløsninger i rattan! Vink farvel til kaosset udenfor, og sig hej til stilfulde opbevaringsmuligheder, der får dit hjem til at skinne. Fra rummelige opbevaringskasser i rattan til kompakte udendørs borde med indbygget opbevaring - du har valgmuligheder, der passer til dine behov.

  Opbevaringsløsninger i rattan handler om mere end bare at rydde op. De passer til mange ting, uden at se for voldsomme ud – det er på grund af deres fint vævede design. Den samme vævning passer perfekt til et bohemeagtigt design eller en hyggelig og rustik bondegårdsstil. Desuden tilføjer dens tekstur kontrast til et moderne havedesign.

  Har du brug for et sted til dit haveudstyr, dine hynder eller børnenes legetøj? Opbevaringsbokse i rattan har rigelig med plads til at gemme alle dine skatte. Stol på, at de står tidstesten, hvilket giver dig mange år med pålidelige opbevaringsløsninger.

 

 

 

Møbelsæt for større glæde udenfor

Forestil dig dette: Du tilbringer din dag med at slappe af i stil under den blå himmel, hvorefter du nyder en lækker middag. Vores havemøbelsæt med naturlig effekt og rattan-effekt er din nøgle til udelivet og gør din have til et sandt afslapningssted. Intime sammenkomster eller livlige fester får hvert øjeblik til at tælle med møbler, der er lige så overkommelige, som de er stilfulde. Plus, det vævede design gør både naturlig rattan og polyrattan åndbar og inviterer dig til at nyde et komfortabelt og roligt liv udendørs.

Drømmer du om udendørs middage? Spisebordsmøbler i rattan eller polyrattan er gode siddepladser til sammenkomster, både store og små. Er du vært for en hyggelig middag for to? Vores intime bistrosæt er perfekte til romantiske aftener under stjernerne. Men det sjove stopper ikke der! Vi har alsidige loungesæt, der er perfekte til afslappede eftermiddage, med sæt, der passer til op til tolv gæster. Og for dem med små rum vil vores kompakte sæt maksimere stil uden at ofre kvadratmeter.