24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Solsenge & liggestole

Viser 1-48 af 366

Slap helt af i vores liggestole

Mange mennesker betragter en liggestol eller solseng som en luksusvare, men når du først har fået en, kan du ikke undvære den! Når de første solstråler rammer dig, vil du læne dig tilbage, lukke øjnene og drømme dig væk til en tropisk ø. En udendørs chaiselong har ofte et luksuriøst udseende takket været dens kurvede linjer og de bløde, behagelige hynder. Vælg en smuk model i rattan, flet eller træ. Hos vidaXL har vi både luksuriøse solsenge og mere enkle liggestole på lager.

Solsenge, der kan stå ude året rundt

Det er ikke altid nemt at opbevare en solseng, især hvis den ikke kan foldes. I så fald er det praktisk, hvis solsengen er lavet af vejrbestandige materialer. vidaXL’s aluminiumsliggestol er særligt velegnet til udendørs brug.

Ekstraordinære solsenge

Hvad er bedre end at slappe af i en liggestol med en bog og en drink, så snart solen begynder at skinne? Du kan vælge mellem forskellige typer liggestole og solsenge. En sammenfoldelig liggestol er praktisk, fordi den ikke fylder ret meget, når den er foldet sammen. Du kan også vælge et sæt af to luksuriøse aluminiumssolsenge med en parasol, eller en liggestole med en baldakin. Disse er et godt valg for folk, der ønsker at nyde varmen og udelivet, mens de bliver beskyttet mod for meget direkte sollys.

 

Leder du efter andre produkter? Tag et kig på kategorierne herunder:

Se mere