Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser

Skure & Redskabsskure

Viser 1-48 af 99

 

Bestil det perfekte haveskur online

For mange mennesker er et haveskur det perfekte sted til deres ting. Haveskure er ideelle til opbevaring af dine havehynder om vinteren eller til din cykel, når det regner. Hos vidaXL kan du bestille haveskure i forskellige størrelser online, da hver have er unik med hensyn til skurstørrelse og materialemuligheder.

Ud over, at et haveskur er ideelt til at opbevare dine ting, kan det faktisk give din have en hel del atmosfære. En måde at opnå dette på er at få et haveskur med et tagudhæng. Udhænget forvandler din opbevaringsplads til et godt sted at placere en skøn havestol. Og hvis du sætter nogle flotte lamper op, får din have et helt nyt look og en hyggelig stemning.

 

Vær opmærksom på dette, når du køber en haveskur

Som ved ethvert køb, du foretager, har køb af et haveskur sin egen liste med ting, der skal tages i betragtning. Dræning er for eksempel en god ting at huske på, når du træffer dit valg. Der er flere måder at opnå dette på, som at købe en haveskur med skråt tag. Hvis du vælger et design med flat tag, skal du huske, at du selv skal sørge for dræning. Den anden ting, man skal være opmærksom på, er skurets mål. Bestem, hvor du vil stille skuret, og sørg for, at der er plads nok foran til at åbne døren helt. I en lille have kan det være en god idé at tænke mere i retning af et redskabsskur end en bjælkehytte.

 

Haveskur i træ

En anden vigtig detalje at tage højde for, er det materiale, som skuret er lavet af. Et haveskur af træ omtales undertiden som en bjælkehytte og er lavet af massivt, tørret fyrretræ. Dette betyder, at haveskuret er meget solidt, og det vil bevare sit udseende i mange år. Til behandling af træet anbefales det først at påføre en grunder og derefter male skuret oven på dette lag. Dette sikrer, at malingen spreder sig bedre over overfladen, så du ikke behøver at bruge så meget. Men et vidaXL-haveskur ser godt ud, selv uden maling. Træet tilføjer et vidunderlig varmt strejf til din have.

 

Haveskur i metal

Et metalhaveskur er til dem, der er på udkig efter et skur med lav vedligeholdelse. Det kan stå i mange år uden at kræve noget af dig overhovedet. Et metalhaveskur er ligesom et skur i træ meget let og hurtigt at placere. Dræningsproblemet er det samme som med et træskur, hvilket betyder, at det er nemmest at få et skur med et skråt tag.

 

Hurtig og nem online bestilling

Et haveskur er let at bestille online hos os. Vælg de rigtige mål og de materialer, som du gerne vil have, og vidaXL vil sørge for, at din ordre leveres til din dør hurtigt og gratis.

 

Se mere