24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Havebuer, espalierer & pergolaer

Viser 1-48 af 54

Bestil din pergola, havebuer & espalierer online

Ligesom mange andre produkter kan du nemt bestille pergolaer online. En pergola er en god tilføjelse til enhver have. De er meget velegnede som skillevægge i din have eller til at understøtte væksten i dine smukke klatreplanter.

 

Fordele ved en pergola

Den største fordel ved at have en pergola er den måde, den skaber skygge på. I de varme sommermåneder skaber de planter, der overgror den, en kølig, lille oase. Sæt din stol nedenunder, og hvis dine planter vokser tæt nok, har du ikke engang brug for en parasol! En pergola kan også være en fantastisk måde at skabe en overgang i din have, f.eks. mellem din terrasse og resten af haven.

Du kan bruge pergolaen som en parasol. En nem måde at gøre dette på er ved at fastgøre et solsejl på pergolas 'tag'. Det skaber straks et interessant og hyggeligt sted. Og selvfølgelig er den måde, den beskytter dig mod solen på, også ganske praktisk.

En mindre version af pergolaen er en rosebue. En populær brug af rosebuen er bryllupper. Når den er vokset til med planter og blomster, er den det perfekte, romantiske sted til en vielsesceremoni. Men du kan også bare stille den i din have for at skabe lidt skygge eller for at skabe en naturlig skillevæg i dit havedesign.

 

Træpergola

Der er forskellige typer pergolaer og rosebuer at vælge i mellem. En af de mest populære muligheder er træpergolaen. Årsagen til, at så mange mennesker vælger den type, er at den tilføjer et varmt, stilfuldt look til din have. De er ofte lavet af massivt, tørret hårdttræ, så du ved, at den vil bevare sit flotte udseende længe. En træpergola er også ideel, hvis du planlægger at lade den vokse til med efeu. Træet giver den rigtige støtte til planten, mens pergolaen selv beholder sin form.

En anden fordel ved en træpergola er, at den ser godt ud i enhver have. Du skal bare tage højde for den træsort, den er lavet af. Det er også nemt at male den i alle slags farver. Husk, at det anbefales at først påføre et lag grunder på din pergola. Dette lader malingen dække mere overflade og beholde sin dybe farve længere.

 

Bestil din pergola online

Takket være den brede vifte af pergolaer kunne det ikke være lettere at finde og bestille din online. Og uanset hvor stor pergolaen eller rosebuen er, leveres den hurtigt og gratis direkte til din dør.

 

Se mere