Maksimalistisk interiørstil


Oplev maksimalismens fantastiske verden


Forestil dig din egen maksimalistiske verden, hvor mere helt sikkert er mere. Vi skal lære at skabe omgivelser, der skiller sig ud gennem brugen af dristige farver og teksturer. Find ud af, hvad der gør maksimalistisk interiørdesign helt fantastisk.

 

Hvad er de vigtige elementer i den maksimalistiske stil?

Maksimalismen anvender levende farver, teksturerede materialer og eklektiske dekorationer. Det handler om at bryde de konventionelle normer og omfavne det ekstraordinære.


En symfoni af maksimalistiske farver

1 / 3

Maksimalismen har en dristig farvepalet – såsom levende bordeauxfarver og livlige gule farver – der skaber glæde i dine omgivelser. Bland forskellige mønstre med lyse mønstre, og husk at tilføje blikfang for at skabe visuel interesse.

Maksimalistiske materialer du vil elske

2 / 3

Nyd uendeligt mange muligheder, hvad materialer angår, i dit maksimalistiske interiør. Hvert materiale bidrager til den visuelle overflod, der definerer denne stil, hvad enten det er blødt fløjl, elegante metaller, tekstureret linned eller fjer.

Musthave pyntegenstande i maksimalistisk interiørdesign 

3 / 3

Pyntegenstande stjæler rampelyset i den maksimalistiske stil. Forestil dig dekorative lysekroner, interessante skulpturer og flot tapet.

Skab en maksimalistisk stemning i hjemmet med 3 nemme trin!

Går du og spekulerer over, hvordan du kan indrette dit hjem i maksimalistisk stil? Følg disse 3 simple trin til, hvordan du skaber den maksimalistiske stil i dit hjem.


  • Trin 1: Skab funktionalitet med en flot stil

    Vælg dekorative tv-borde og opbevaringsløsninger med unikke design – essentielle møbler, der bliver fokuspunktet i dit maksimalistiske, men praktiske hjem.


  • Trin 2: Omfavn eklektisk elegance

    Opdag glæden ved at prøve dig frem med forskellige faconer og kontrasterende design, når du vælger sofaer, spisebordsstole eller lænestole. Vælg komfort, men giv dit interiør et sjovt og farverigt præg ved hjælp af hvert møbel.


  • Trin 3: Design maksimalistiske sociale omgivelser

    Giv plads til at være social ved at tilføje essentielle møbler såsom flotte bænke, trendy fodskamler og komfortable puffer. Glem ikke at inkludere stilfulde sofaborde for at forbedre dit underholdningsområde.


Maksimalistiske produkter venter på dig

Se musthave produkter, så du kan opnå et perfekt maksimalistisk interiør – lige fra dristige møbler til enestående detaljer.


Populært lige nu
+ 3 valg
588.00 DKK

Inkl. moms

Køb produkter keyboard_arrow_right


 

Maksimalistiske designidéer fra vores kunder

Se virkelige idéer til maksimalistiske interiørdesign i vores #sharemevidaxl galleri. Få inspiration til at bringe maksimalismen ind i dit hjem.


 

Indret hvert rum i maksimalistisk stil

Prøv dig endelig frem for at skabe en maksimalistisk stil i dagligstuen, soveværelset og spisestuen. Tilføj personlighed og et eklektisk præg bestående af farverige elementer i dit hjem.


Maksimalisme i din dagligstue

Forvandl din stue til den ultimative elegante oase. Vælg bløde siddepladser, teksturerede tekstiler og flotte møbeldesign for at skabe en maksimalistisk stue.

Maksimalistisk soveværelse

Få dit soveværelse til at skille sig ud ved hjælp af den maksimalistiske stil. Tilføj flotte tekstiler, komfortable gulvtæpper og fantastiske møbler, så du kan skabe en skøn maksimalistisk oase.

En maksimalistisk spisestue

Omdan din spisestue til et maksimalistisk mesterværk. Vælg livligt tapet, blandet tilbehør til bordet og flotte detaljer for at skabe en eklektisk spiseoplevelse.

Se alle interiørstile


Er du i tvivl om, hvilken interiørstil der passer dig?

Se altMere inspiration


 

Fra vores butik til dit hjem – vær med i #sharemevidaxl-galleriet!

Bliv inspireret med vidaXL!

Vil du gerne designe dit drømmehjem? Selvom du har en lang række produkter at vælge imellem, så har du også brug for en smule inspiration til hjemmet og haven. Vi har skabt dette inspirationsområde for at guide dig igennem de mest velkendte interiørstile og smukke trends lige for tiden.

For at forvandle et hus til et hjem skal du tilføje din unikke personlighed gennem alle detaljer. Vi inviterer dig til at blive inspireret med os og udforske den ultimative liste over interiørstile. Forelsk dig i den minimalistiske skønhed ved den skandinaviske og moderne stil, eller tilføj et dristigt præg med det industrielle look. Mød den landlige interiørstil, der er uforglemmelig gennem dens rustikke accenter. Eller hvad med de skønne boheme- og retro stile? Se dem nu!


#sharemevidaXL: vores produkter, dine design

Sandheden er, at vi henter inspiration fra rigtige hjem og de mennesker, der integrerer vores møbleringsløsninger og indretningstips i deres bolig. Vores kunder er derfor de helte, der inspirerer os. Vi sætter pris på, at de deler deres boligindretning med os. Vi ser det som en fantastisk kilde til inspiration til hjemmet og haven.

Vi har derfor skabt et sted, hvor alle indretningsstile og -trends mødes, mens vores kunder er i rampelyset. Bliv inspireret af vores kunders kreationer ved at besøge vores #sharemevidaxl side, som er dedikeret til at fejre dig og dine kreative design. Her finder du et stort udvalg af vores produkter, der er anvendt i rigtige hjem. Du vil være i stand til at se, hvordan de passer ind i dit interiør, og du kan dermed blive inspireret. Vil du også være med? Se betingelserne her!


Tilmeld dig de inspirerende nyhedsbreve

Vidste du, at den bedste boligindretningsinspiration starter med en lejlighedsvis e-mail? Vi introducerer derfor vores inspirerende nyhedsbreve! Du skal blot tilmelde dig, og så sender vi dig yderst nyttige nyhedsbreve. Vores nyhedsbreve har det hele, lige fra hjem- og haveinspiration til indretningsidéer og et kæmpe udvalg af fede ting, ethvert hjem bør have.

Du vil være den første til at lære om de nye spændende trends og opdateringer på populære designstile. Brug nyhedsbrevene som en inspirationskilde til dine projekter i hjemmet! Tilmeld dig vores inspirerende nyhedsbreve, og bliv en del af vidaXL-samfundet!